Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goska3124

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Staram sie o dziecko od 12 mieś. Byłam u lekarza i sie okazało ze mam lekko podwyszona prolaktyne dostałam castagnus biore go juz cały ten cykl koło 15 dnia cyklu miałam owulke i od tamtej pory boli mnie podbrzusze a od wczoraj czuje ból pleców i piersi są wrażliwe wykonałam dziś test w 25 dniu cyklu tylko właśnie co do testu to nie wiem jak go mam ocenić pojawiła sie ta druga kreska tez jest groba tak jak tamta tylko że jest bardzo bardzo słaba i właśnie to mnie zastanawia bo jak kiedyś robiłam testy to też ta droga potrafiła sie pokazać tylko że była cienka jak nitka oczywiście wtedy był brak ciąży a ta jest gróba dziwne tylko że słaba. Czy któraś z was tak miała a może za wcześnie wykonałam ten test czy raczej powinno już wyjść jak by to była ciaza

kobeito nie zakladaj milionowego topiku poczytaj wczesniejsze bylo pelno takich topikow jestes w ciazy i uspokoj sie

Gość ja mialam
tez druga kreske slabowidoczna i bingo!!! bylam w ciazy(test byl kupiony za granica i krzyzyk ozn.ciaze)

Gość ja mialam
dla pewnosci powtorz test

Tak odczekam do poniedziałku i wtedy jeszcze raz zrobie nienapalam sie bo naprawde ta kreska jest bardzo słabaaaaaa

Tak odczekam do poniedziałku i wtedy jeszcze raz zrobie nienapalam sie bo naprawde ta kreska jest bardzo słabaaaaaa

Gość ja mialam
Ja sie dopatrzylam kreski dopiero pod swiatlo,daj znac jaki wynik.