Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona mila

PORADzcie -maciupkie jeansy

Polecane posty

Gość ona mila

dzis trafiłam na super promocje no i kupiłam tez min malutkie jeansy -rozmiar 62 pisze na 2-4 mies i teraz sie zastanawiam czy takie malenstwa ubiera sie w jeansy? czy to taki bajer

Gość jezeli sa
mieciutkie to na dworr jak najbardziej.......moj synek na pierwszy historyczny spacerek byl ubrany wlasnie w dzinsiki.

Gość m-u-m-u
nie ubiera sie w to lalki :\

Gość ona mila
acha tylkoe ze ja mam termin na koniec pazdziernka to chyba raczej w jakims kombinezonie bedzie maluch smigac sama nie wiem czy dobrze z nimi zrobiłam

Gość skoro
kosztowaly 10zl to nie ma co przezywac-na pewno sie przydadza

Gość moze tos cos dopisze

Gość bez sensuuuuuuuuuuuuuuu
dzinsy dla takiego malucha są beznadziejne i niewygodne. Ani modnie ani ładnie w tym nie wyglada, krótkie nóżki ma taki niemowlak

ja tam nigdy dżinsów nie lubiłam, do dzisiaj mój mały rzadko chodzi, chociaż ma 3 lata, jak siada to wydaje mi się, że mu niewygodnie, albo spadają i trzeba wiecznie podciągać, albo jak są na gumce to obciskają, najlepiej lubi takie spodnie dresowe na siateczce. dla takiego niemowlaczka to jednak najlepsze jakieś bawełniane, albo dresiki na delikatnej gumce miałam chyba z 20 par różnych dżinsów jak był malutki, ale ubierałam mu tylko do zdjęcia :D:D:D a potem wysprzedałam na allegro niech się inni męczą :P

a ja uważam że jansy sa fajne nawet dla takiego maluszka, ale polecam zdecydowanie ogrodniczki. moja corcia miala ogrodniczki jeansowe z next- to byl taki mieciutki jeansik i naprawde dobrze się je zakladalo a malej bylo wygodnie :) mogla do woli kopać nóżkami a spodenki nie spadaly jej z pupy :)

no włąśnie mamani miałam to napisać, jedyne fajne są ogrodniczki takie mięciusieńkie i jeszcze podszyte w środku bawełenką i koniecznie rozpinane w kroku a co tam u Ciebie? Już niedługo co? :D

rafinka u mnie ok :D jeszcze dlugooo 48 dni :D:D:D ale zleci :D a jeszcze wracając do tych jeansów to warto naprawde sprawdzic jaki to jeans bo jeans jeansowi nie rowny. Kupilam w 5,10,15 jeansy ogrodniczki ktore potem opylilam na allegro z metkami bo byly z takiego sztywnego twardego jeansu wogóle sie nie nadawaly dla malego dziecka :)