Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopalebi

Jaki internet wybrac?

Polecane posty

Gość Kopalebi

Witam. Obecnie posiadam radiówkę, więc, jak można się domyślić, zbyt zadowolony z połączenia nie jestem. Zastanawiam się nad zmianą internetu - i tutaj rodzi się problem. Obecnie jest tak wiele możliwości połączenia się z internetem... Co mam wybrać? Od razu zaznaczę, że nie interesują mnie połączenia internetowe za 20-30 zł miesięcznie. Chcę mieć internet szybki, bardzo dobry zarówno do pracy, oglądania filmów czy grania w gry online / MMO. Obecnie płace 60 zł a szybkość łącza pozostawia wiele do życzenia. Aby zagrać w jakiś tytuł multiplayer muszę czekać do godziny 1:00 w nocy - dopiero wtedy mam naprawdę szybki internet. Co jest najlepsze - netia, neostrada, czy może coś innego? mieszkam 30km od Krakowa, więc za dużych problemów z połączeniem nie powinno być. Acha - dodam jeszcze, że w moim miasteczku jest też internet "Asko" oraz "K2Media". Proszę, doradźcie jaki internet (niekoniecznie z tych podanych przeze mnie - możecie dawać swoje propozycje) jest najlepszy. Pozdrawiam i z góry Wam dziękuję :)

Gość Kopalebi
Nie no, wolałbym coś tańszego... tak za 50-60zł. :)

Gość Kopalebi
Up

Gość alllllllllllllla
chello 69 za 2 Mb

Gość Kopalebi
podnoszę xD

Gość Kopalebi
napiszcie jaki internet polecacie i dlaczego, tj. plusy i minusy :)

Gość Sasni
Wybierz K2 Media, ja u nich jestem i pełne zadowolenie.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin