Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

torebka pod kolor butów, bluzki??

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

czy moze też rożnokolorowo? czy do różowych butó pasuje czerwona torebka?

Gość olinnka
z tego co wiem, nie nosi się identycznej torebki do butów - to kiedyś było modne a teraz jedzie lamusem. Nosi się różne kolory i mogą być różne materiały np tu szmaciane tam skórzane itp

Gość passe..==
nic gorszgo jak taka sama torebka jak buty i szminka jak lakier do paznokci.:O

Gość dkdkdkdkkd
No rzeczywiście, miss elegancji się wypowiedziała. Torebka pod kolor butów już nie musi być, co nie znaczy, że to wygląda źle I "jedzie lamusem". Torebka powinna jakoś tam nawiązywać do innych elementów stroju, to może być pasek, biżuteria, góra albo dół.

torebki nie wkladam pod kolor butów ale zdarza mi sie załozyc bluzke w tym samym kolorze co buciki :P nie wiem czy dobrze robie :P :D

powinno się łaczyć kolory. Może w takim razie: żółte buty, jeansy, czerwona bluzka i fioletowa torebka? do tego lakier zielony i pasek różowy?? Wg mnie róż z czerwonym nie pasuje za bardzo, wiec rózowe buty i czerwona torbeka.... chyba, ze jasnyróż i mało widoczne (np przy długich spodniach)

Gość lejdi in golnddd
taa jasne torebka z Miami hahaha w szmateksi takie można dostać:)

róż z czerwonym się gryzie według mnie..dlatego nie polecam :)

Gość waniliowa pipka
ohoho znalazły sie znawczynie nie musi być torebka w kolorze butów, ale moze, nie ma za to kary śmierci ja nie lubie latac jak cyrkówka z milionem kolorków na sobie, wiec raczej coś sie bedzie powtarzało; i jeśli to akurat beda buty i torba, to tak bedzie i już

Gość sylwuniaaa
ale wy jesteście nienormalne, to że buty nie muszą być takie same jak torebka to nie znaczy że trzeba wszystko na pstrokato, wymieniają szyderczo różowe paski zielone bluzki itp weźcie się puknijcie, od razu radykalnie a kto mówi że wszystko ma być różne ? moda jest taka że buty nie mogą być identyczne z torebką ale wszystko dopasowane gustownie i ze smakiem. żeby udzielić rady odnośnie czerwonej torebki i różowych butów to trzeba to zobaczyć, nie wiadomo jakie to odcienie, krój itp Jeżeli dziewczyna jest młoda to może być taki dobór, ekstrawagancko dziewczyny noszą błękitne miniówki do czerwonej bluzki, niby nie pasuje a wygląda świetnie, chociaż dla pani ok 40 lat nie poleciłabym Trzeba to zobaczyć, a tak każdy sobie co innego wyobraża i wydaje opinię wdg własnych wyobrażeń