Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrSs...BrSs

Jak najlepiej bedzie to zrobic ??? prosze pisac!!!

Polecane posty

Gość BrSs...BrSs

Jestem chłopakiem prawiczkiem i jestem z dziewczyną dziewicą i bardzo chcemy uprawiac seks mamy nawet termin juz ustalony ... ale ja chce wypasc jak najlepiej i jak bys cie mogli udzielic mi jakiejs rady jak sie do tego zabrac tak zeby było dobrze ....chce zeby to był dobry seks wiec napiszcie ze szczegułami jak zacząc jakie pozycje i wogule Prosze z góry dzięki pozdro

Gość BrSs...BrSs
no co wiemy kiedy bedziemy sami to ustalismy zee wtedy to zrobimy pomozecie??

Gość kolejna ktora chce
i kiedy termin? 12 kwiecień 2009?:P

Gość magda_1981
nie planuj nic .....takich rzeczy sie nie planuje szczegolnie na pierwszy raz... idzcie gdzies na imprezke zabawcie sie a tak sie samo rozkreci... po prostu pojdzcie na calosc;]

Gość BrSs...BrSs
tak pierwszy raz nie nie 12 kwiecien 2009 tylko najbliszzy weekend a o co ci aleeees chodzi? z tym wyprzedzemiem

ło matko, termin zaplanowany, teraz facet chce zaplanować dokładnie co będzie po kolei robił :) masakra :) a nie lepiej po prostu dać się ponieść fantazji, robić to na co w danej chwili macie ochotę? Planowany seks to nuuuuuda :)

Gość BrSs...BrSs
nie planujemy tylko wiem ze to sie stanie w ten weekend bo juz długo chcemy ale zawsze nam cos przeszkadza a teraz bedziemy sami i zrobimy to na bank

Gość BrSs...BrSs
to nie jest planowanie tylko wiemy ze to sie stanie w ten weekend po prostu juz tyle czasu chcemy to zrobic ze nie ma opcij zeby to sie nie stało chce zeby było zajebiscie

Gość dżamalka
fajnie ze chcesz dogodzic swojej dziewczynie i chcesz zeby bylo zajebiscie, ale planowanie tego moze wszystko zepsuć!!! zestresujesz sie kiedy przyjdzie ten moment i moze byc wielki NIEWYPAŁ!!!!!!

przyłączam się do pytania KluseczkowejManii :) co macie już za sobą?

Gość BrSs...BrSs
aha ok dzieki rozumiem juz ze mam dac sie poniesc emocią tak? ok nie ma problemu narazie Pozdro for all BrSs...BrSs

Gość BrSs...BrSs
tak juz nawet w bardzo zawansowanym stopniu sie piescimy

Gość dżamalka
ale skoro wiesz ze to bedzie juz niedlugo, to proponuje pozycje misjonarską. Tak na dobry poczatek!!! :)

najlepiej żeby to wszystko wyszło spontanicznie, bo może się zdarzyć tak, że coś sobie zaplanujesz i zestresujesz się (będziesz chciał "stanąć na wysokości zadania") i nic z tego nie wyjdzie...

Gość Coala
looo matko - ale ten temat juz byl wczoraj!!!

Gość dziewucho Ty nie planuj takich
rzeczy,w tym najwazniejszy jest spontan,jak się kochacie to bedziecie wiedzieli sami co i jak

Gość gość
Ilektoć planowałam swoj pierwszy raz, w ostatnim momecnie spiżdzałam w dzikich podskokach chłopakowi z łóżka...ze strachu.W koncu udało sie mnei rozdziewiczyć totalnie spontanicznie i nieplanowanie.i sie nie zastanawiałam co mam po kolei robić, żeby było coool tylko poszliśmy na żywioł.

Gość ejbisi
Ja proponuję na początek odrobinkę alkoholu na rozluźnienie, ale tylko odrobinkę bo jak za dużo to wam nie wyjdzie :P No i włączcie sobie jakiś film i oglądajcie sobie...... w pewnym momencie możesz zacząć ją całować i jazda.