Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stretchjeans

elastyczne jeansy- stretche

Polecane posty

Gość stretchjeans

cześć... mam pytanie do Was ! Czy którejs z was podobaja sie faceci noszący elastyczne wąskie jeansy- stretche które podkreślają posladki , umięśnione nogi i pozostale detale budowy ;) :x ? Dla ktytykanów/krytykantek dodam ze nie jestem geyem, po prostu lubie zalozyc takie jeansy i ciekawi mnie czy jest jakas dziewczyna której by sie to podobalo, podniecalo,czy jest taka, która ma fantazje zwiazane z tak ubranym facetem? pozdrawiam stretch-jeans-fan

Gość
o nie!!! mi sie nie podobają, wole facetów w luźnych aseksualnych ciuchach :D

Gość gość
Zapodaj fotkę, cobyśmy wiedziały do czego mamy sie ustosunkować 😴

Gość stretchjeans
dzięki koleżanki hehe.... mam jednak nadzieję ( jestem przy nadzieii ;) ), że poznam fankę stretch jenasów:P. Zdaje sobie sprawe ze wiekszość z was woli umięsnionych (dobrze zbudowanych) facetów w sxi rozpiętej koszuli i tylko nieliczne z was wyjdą po za ten kanon. Nie ukrywam, że to o czym piszę jest formą fetyszyzmu i tylko jakieś fetyszce spodobają sie elastyczne stretch jeansy ubrane przez faceta. Jesli jest TU taka fetyszka chetnie poznam.

Gość gość
Mnie to ciekawi, gdzie takie gatki sie kupuję, bo w sumie nie wiedziałam czegoś takiego w sklepie....Kupujesz na e-bayu?:classic_cool:

Gość ja nie cierpię facetów w
obcisłych spodniach

Gość stretchjeans
wpis sprzed dwóch lat...... troche sie spóźnilem.... gdzie znaleźć kasię haha 10:58 Kasia17 Dziewczyny, w jakich ubraniach najbardziej podobają wam się chłopacy? Ja na przykład bardzo lubię gdy chłopak ma na sobie obcisłe jeansy lub getry czy legginsy, wygląda wtedy bardzo sexy. Czy macie podobne zdanie na ten temat? Piszcie w jakich ubrankach chłopcy podniecają was najbardziej

Gość stretchjeans
o masz... teraz dostane 2 miliony wpisów,że to jest wstretne.... O.K. nie kazdej sie to spodoba dlatego czekam na wpisy od takich koleżanek, które to "fascynuje". kupuje gdzie sie da. Ebay jest drogi, czasem mozna zdobyc cos na ciuchach ale trzeba szukac. Szpilki, mini a nawet latex jako fetysz sa zbyt oklepane.

Gość stretchjeans
czesc dobra krytykanci (krytykantki). ja znikam na kilka dni (taka praca) a wy podtrzymujcie temat. juz wiem ze elastyczne jeansy stretche, ktore lubie nosic sa BE dlatego prosze o jakies oryginalne wpisy i wieksza inwencje. wciaz czekam na swoja fetyszke. pozdrawiam

Gość stretchjeans
czesc wrocilem a tu posucha, zadnych nowych wpisów. czy sa moze dziewczyny, ktore uwielbiaja elastyczne waskie z wysokim stanem jeansy?stretch-jeans-fetyszki?

Gość kierowczyni
No bez przesady, w takich bardzo obcisłych facet wygląda niemęsko. :O Jak Robin Hood w rajtkach.

Gość stretchjeans
a facet w szpilkach jest meski? ;) :D:D to zlezy co kogo kreci. a dziewczyny lubią meskie tyleczki wiec w takich jeansach jest na co popatrzec hehe. i nie wszyscy faceci w "rajtuzach" to geye. niektorzy sa poprostu fetyszystami :P kierowczyni? zawodowa?C+E ?

Gość kierowczyni
Nie. To bardziej z racji pewnych cech charakteru. Oczywiście nie kwestionuję. każdy lubi co innego. Osobiście jestem zwolenniczna męskich dupek, ale raczej nagich lub w slipkach. 🖐️

Gość teenage angst
hej! ja mam obsesje na punkcie gosci w rurkach,jeszcze najlepiej super chudych i bladych... :) ale takich,ktorzy podazaja za moda,a nie maja obsesje tylko na punkcie takich spodni...

Gość stretchjeans
podazaja za moda? czyli co? chodza w biodrówkach? fetysz to fetysz- jesli moim fetyszem sa elastyczne gumkowe jeansy z wysokim stanem to ciezko podazac za moda bo fetysz nie podlega modzie. to moze byc nieladne, ale kreci na tym polega fetysz.

Gość stretchjeans
i tak na marginesie wyjasniam, ze nie staram sie przekonac kogokolwiek, ze facet w obcislych gumkowych jeansach jest sxi tylko szukam dziewczyny, która kreci ten klimat, ktora mimo mód uwielbia taki styl i takie jeansy.

Gość kierowczyni
OK. Przebolałabym takie spodnie, gdyby facet ubrał do nich japonki. :D

Gość stretchjeans
ha ha no dodatki do dzinów to juz kwestia partnerów. mozna zalozyc nawet surdut jesli komus to sprawi frajde ;) :D:D

Gość stretchjeans
dzien minal i nikt nie pisze . chetnie poznam dziewczyne lubiaca elastyczne waskie gumkowe jeansy stretche/skinny. dziewczyne fetyszystke tak jak ja takich jeansów.

Gość ogolnie to mi wszyystko jedno
niech nosi co lubi... Byle wygladal jak facet :D

Gość stretchjeans
to nie takie proste ;) to trzeba lubic to musi krecic..... mnie kreca takie jeansy i dlatego szukam dziewczyny majacej podobna "pasje"