Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelkka

CHUSTA, CHUSTY - jaka, jakie macie, polecacie?? Wiązana czy kółkowa czy pouch??

Polecane posty

Gość feelkka

Moja mała skończy zaraz pół roczku, strasznie podobają mi się wiązane, mam wrażenie, że dziecko jest w nich bardziej "stabilne" niż w kółkowej ale z drugiej strony kółkowa byłaby na lato bardziej wskazana ze względu na mniejszą ilość materiału do omotania a w końcu czasami upały są...

ja mam wiązaną Vatanai - cieniutka i idealna na lato :) miałam kółkową ale sprzedałam - jakoś nie umiałam się do niej przyzwyczaić, za długo zajmowałao mi jej dociąganie i poprawne układanie dziecka :( po stokroć wolę wiązanki ;) jak kupowałam kółkową to myślałam że po prostu przełożę prze ramię, włożę dziecko, dociągnę i po sprawie a jednak okazało się że to wyższa szkoła jazdy :O

Wiązaną Girasol. Mnie z kolei wkurzył Mei Tai ;) Uzywamy wiązanki od 3m-ca życia małej do dziś :)

mam wiazana,na 4,5 metra,synus bardzo lubi w niej zasypiac,ale chce tez kupic jakas cienka na lato,jakie polecacie???

Gość jhng
nie polecam carrycot infant, jest beznadziejna, nie umiemy ułożyć dziecka w kołysce, ma za bardzo przygietą główkę i ewidentnie jjest nie wygodnie. Pozycja kangurka też bee, sznurki pija pod nóżkami a góra też dobrze nie leży. Na dodatek klamra raz nam się odpieła, na szczęście przytrzymywałam małą rączkami dodatkowo. Dla drugiego dziecka kupie wiazana

Gość feelkka
Czekam na kółkową.. kurcze mam nadzieje ze bede zadowolona. A te infanty to do tyłka ...

zgadzam się z platynową - karykot to worek na ziemniaki :P z chustą nie ma absolutnie NIC wspólnego :D vataie są znane jako najcieńsze chustu - ja mam żakard ale są też paski i są ponoć baaardzo cieniutkie i przewiewne :)

odswiezam temat :) jaka chuste polecacie? dla poczatkujacych dla noworodka? znalzlam co najmniej trzy rozne typu czyli kieszonke, kolkowa i wiazana, na wiazana jakos srednio sie widze bo strasznie skomplikowane to wiazanie duzo materialu itd.. a zastanawiam sie meidzy kieszonka a kolkowa? mozecie cos polecic?

Gość gość
podbijam temat