Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica w soczewkach

Azyl maluszka

Polecane posty

Gość ddddddddd
masz rację autorka prosiła o opinię wiec je ma.I tyle. jeden nie potrafi wymyślić i bierze z katalogu,drugi potrafi sam.

oczywiście, że jest zwyczajne, bo takie jest najlepsze :D jest pół raza szersze niż te nowoczesne łóżeczka, gdzie dziecko mając rok ledwo się mieści razem z kołderką ;) W tym łóżeczku może spać nawet 4 latek a kolory były pod małego nie pode mnie albowiem dziecko interesują żywe kolory i duże wzory uwielbiał się gapić na ten baldachim :D

no i co z tego, że jest takie samo jak z katalogu? czy to burzy jakąś mentalność pokoju dziecięcego?

Gość u mnie
nie burzy :) Nie przejmuj się tym co gadają, pamiętaj tylko o tym by kupic jakieś pojemniki/koszyki na kosmetyki, pieluchy i zabawki, bo jak rozstawisz na wierzchu to zburzy całą harmonię.

cóż za ironia... kosmetyki mogą się przewalać po ziemi mi to kompletnie nie przeszkadza i nie rozumiem tej uszczypliwości :-o

Gość u mnie
ale o co Ci chodzi, masz chyba problem z odczytywaniem ironii, ale wybaczam bo w ciąży hormony buzują. Mówiłam zupełnie poważnie, wiem, ze można o takich drobych rzeczach zapomnieć w szale zakupów ubranek i innych ważniejszych rzeczy. Nie rozumiem gdzie tam dostrzegłaś ironię.

Gość ddddddddd
a wytłumacz mi jaki był cel tego tematu?po co go założyłaś?

chciałam się dowiedzieć jak u was wyglądały przygotowania pokoju, ale widzę, że zostałam trochę inaczej zrozumiania :-o no nic...