Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P-ń112008

mężatki

Polecane posty

Gość P-ń112008

Witam :) Pewnie wielu sie znajdzie takich co beda wpisywali tutaj swoje głubpie wypowiedzi,obrażali innych, ktorzy tu zamieszą swoje wypowiedzi, ale mnie to nie zraża gdyz ja stawiam sprawe jasno. Poszukuje,chciałbym poznać kobiete - mężatke, ktora choc bedac w związku ma dośc samotnych dni , wieczorów,ktora chciałby poczuć choc troche adoracji,fascynacji,poczuć sie kobieta...poczuć to czego niedoświadcza w codziennej szarości dnia....Pewnie padnie pytanie czy sex tez wchodzi w gre? Odpowiedz brzmi; wszystko zależy do tego jak rozwinie sie znajomość a czas pokaże jak bedzie....ja nie wykluczam niczego..znajomośc niezobowiązująca.

Gość Walilko
Zapomnialem dodać że pani musi mi zrobić lupke na klate, to warunek

Gość poslanko Chooyarska ja jestem
ja :classic_cool: jestem chetna 👄

Witam. Nie mam na imie Piotr , niestety... :) Tak wiec pomyliłas mnie z kims.. :) Czy znudzony mąż...? nie bede sciemniał jestem w związku, ja konkretnie określiłem co i jak moze się to komuś podpbać lubi nie cóż..

bo nie zawsze wszsytko układa sie tak jakbysmy sobie tego zyczyli i nie zawsze mozna cos na pewnym etapie zmienić...

to jak nie można zmienić to po co się męczyć w takim związku? Nie prościej go skończyć i poszukac innej, i będąc z nią nie musieć szukać przygód?

to nie jest takie proste.. ale nie chce sie tu rozpisywac na ten temat... Uwazam ze napisałem tyle ile chciałem i jasno okresliłem co i jak...

spoko ja też nie lubię tak publicznie wylewać moich żalów małżeńskich :)

Ciesze sie ze rozumiesz mnie... :) z reszta ja nawet nie mam zamiaru opowiadac o tym z czym mi jest dobrze z czym zle i tez nie bede pytał drugiej strony o to chyba ze sma bedzie chciała o tym powiedzieć... Poprostu chce kogos poznać...tak jak pisałem :)

Gość taka sobie znikąd
jestes jeszcze tu ???

dlaczego meżatki....ot tak poprostu....aczkolwiek niekoniecznie musi byc mężatka. ja mieszkam w Poznaniu.

mow, pisz co chcesz ...ja sie z niczego nie wycofuje...wiem dobrze czego chce... jesli sie to komus nie podoba coż...nie musi sie tu wypowiadać....

Gość Coala wkur..ny
dajcie mu spokoj. facet przynajmniej jasno wie czego chce i stara sie to znalezc.

Gość Coala wkur..ny
brum - po prostu wystawiono mnie do wiatru. ehhh...puszcze sie dzis i basta.