Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P-ń112008

mężatki

Polecane posty

Gość Coala wkur..ny
oj brummm...zebys wiedziala ze mi sie nalezy porzadne wyszarganie.

Gość zastanawia mnie ze akurat
mezatki sa dla ciebie takie wazne, skoro nawet je umiescile w tytule. Adrenalina? liczysz, ze jakis maz ci da po mordzie? Lubisz komplikowac ludziom zycie? Narazac kobiete na stres?Zabierac jej czas ktory ma dla meza, dzieci? Lubisz jak ktos klamie z twojego powodu?Kręci cie to akurat? Pytam, bo forum jest dyskusyjne.

Gość Coala wkur..ny
looo...co za pytanie. przeciez facet powiedzial ze sam jest w zwiazku wiec bezpieczneij jest z mezatka bo oboje sie nie zaangazuja (przynajmniej chyba takie zaloezenie zrobil)

nikt nikogo do niczego nie zmusza...kazdy sam sobie obiera droge... Jesli sie to tobie nie podoba nie musisz tego akceptwac bo o to tu nie prosze... tak , jasno okresliłem co i jak wiec nie musze sie przed nikim tłumaczyc... :)

Gość moze sie nie zaangazuJą
( choc nie rozumiem co to ma do rzeczy - w koncu jesli sie jest w takim zwiazku, ze sie chce zdradzac partnera, to nie ma barier przed angazowaniem sie w inny zwiazek ) , ale nadal lubienie tych "niedogodnosci" bycia z mezatka sa dla mnie niezrozumiałe

Gość Coala wkur..ny
buahaha...lubie jak ludzie wydziwiaja na swoje upodobania. no i co z tego ze kce mezatki? a ty pewnie robisz to na pieska albo eksimosa - wiec ja sie pytam why skoro oral jest lepszy.

Gość moze sie nie zaangazuJą
ja nie wydziwiam, tylko z czystej ciekawosci pytam -a pytac mogę, bo to forum dyskusyjne a nie portal randkowy.

jesli ten topik ne odpowiada Twoim spojrzeniom coz nic na to nie poradze. owszem pytac mozesz i pytaj...... :)

Gość Coala wkur..ny
no dobra. wybaczam ci:) jeden orgazm i zapomnimy o calej sprawie.

Gość myslalam ze dyskusja polega
na tym,ze jeden pyta, drugi odpowiada

Gość albo wszyscy się walą w dupe
to też jest dyskusyjne :)

Gość Coala wkur..ny
hehe...perwersyjna dyskusja jest bardzo bene

Gość nicoel25
Ja jestem mężatką i możemy porozmawiać

Gość on22
czść nicoel25 ja mam 22 lata jestem z wawy napisz maila albo podaj to pogadamy plus9@o2.pl

Gość lalunia 69
Też jestem mę żatką. znalazłam faceta ale akurat ten który mi się podoba nie bardzo chce seksu ze mna . A ja pierwszy raz zgłupiałam z powodu faceta.

Gość klementynka77
P-ń112008. a przystojny chociaż jesteś????

hej ,,nicoel25,, , ,,klementyka77,, jesteście.. niestety nie mogłem odpisac w weekend... dzis jestem... :)

Gość nicoel25
jestem

Gość żonaty_spragniony
Przepraszam, że dołączam się do czyjejś dyskusji, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Jestem żonaty, lecz również zaczynam się zastanawiać czy nie spróbować "zdrady". Sex już nie ten sam. Brak pożądania, namiętności, pragnienia. Może znajdzie się jakaś mężatka, która nie chce zmieniać związku a szuka tego czego ja, czyli ucieczki od szarości życia codziennego. Intymnych gorących spotkań, tęsknoty i pożądania.

Gość *ona*26*
żonaty_spragniony a moze zamiast szukac zdrady pomyslal bys o żonie i może z żona spróbowac czegos noewgo. Zastanów sie czy warto co jak zona sie dowie? Czy pomyslales jaki bagaz chcesz jej podarowac. Ona bedzie z ta mysla zyla do konca zycie.Prosze pomyśl o tym. Jak bardza ja skrzywdzisz. Zanim nie jest jeszcze zapozno. Uwiez mie ze ten plecak wcale nie jest lekki.

Gość żonaty_spragniony
Często z nią rozmawiam o "tych" rzeczach. Ja nie mam żadnych oporów przed eksperymentami, nowymi pozycjami i różnego rodzajem sexu. Dla niej sex, jest niepotrzebny, zbędny i mogłoby go nie być. Choć mówi, że jest zadowolona, podoba jej się, że ma orgazmy. Udało mi się namówić na anal, i co dziwniejsze było jej super - bardzo to polubiła. Ale za nic nie mogę ją namowić do częstszych stosunków, nie mówiąc już o urozmaiceniu. Sex stał się mechaniczny :(( Wiem, że ją skrzywdzę zdradą, ale też nigdy się tego nie dowie. A co do ciężaru?? Już nie jeden dzwigam, i nie narzekam. Najgorszy był pierwszy raz... Ale szukam czegoś na dłużej a nie tylko na jedną noc...

Gość vampirus
ja tez miałem nudę nudę i nudę więc..... też mysłałem o zdradzie i poszedłem po rozum do głowy iwziąłęm sie za budowe nowego domu. i juz jest fajnie. sex inny. na budowie, wsród stosów cegieł, tak sobie troszkę życie urozmaiciłem,. żonka też sie cieszy. :)

Gość żonaty_spragniony
Problem w tym, że poza łózko nie chce wyjść. O plenerach mogę więc zapomnieć.. Cieszyłbym się z baraszkowania na stole czy chociaz "od tyłu" przy oknie - ale przecież ludzie mogą zobaczyć ?!

Gość żonaty_spragniony
Którym z nas?

Gość *ona*26*
żonaty_spragniony nie dowie sie skad ta pewnosc. Nie mowie o cieżarz e ktory tu nosisz ale o tym co jej podarujesz. ja wiem ze jest ciezko przekonac kobiete do sexu ( ja też kiedys go nie potrzebowałam) a teraz nawet 3 razy dziennie i codziennie. Może potrzeba inaczej doniej podejść Zdrada jest najprostrza ale konsekwence najtrudniejsze. Moze pomysl o zonie jak o kochance to z nia sie umow na randke tajemnicza to jej wysylaj tajemnicze sms. wymyśl coś napewno stac cie na wiecej niz tylko na zdrade :)