Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly cykorek....

TEST CIAZOWY, KIEDY NAJLEPIEJ GO ZROBIC?

Polecane posty

Gość maly cykorek....

mam takie pytanie kiedy najlepiej jest zrobic test ciazowy? kiedy bedzie najbardziej wiarygodny, robilam juz jeden test ale 5 dni po mniemanym zaplodnienieu i wyszedl negatywny.. wiec nie wiem czy kupowac drugi bo dzis powinnam miec okres... kiedy najlepiej wyjdzie?

Mowia ze juz po 10 dniach och ewentualnego zaplodnienia, ale najbardziej wiarygodny jest w dniu spodziewanej @ niektórym laskom wychodzi pozytywny jeszcze pozniej. Podobno kiedy wyjdzie negatywny to test mógl sie pomylic, jezeli wyszedl pozytywny to na pewno ciaza

Gość maly cykorek....
i wtedy powinnien wyjsc wiarygodny?

Gość maly cykorek....
niby mialam objawy na okres jakis tydzien temu juz ale dzis nic nie czuje,., ech a stresuje sie dodatkowo bo za tydzien wyjedzam na wakacje nad morze i nie chce miec wtedy okresu;/ ech..

stresujesz sie tym, ze mozesz byc w ciazy, to automatycznie robi zamieszanie w twoim cyklu, wiec sie uspokoj. Zrob kolejny test rano i wszystko sie wyjasni! :)

Gość maly cykorek....
ech no wlasnie nie jest tak latwo mi sie uspokoic:( chyba zarz pojde do apteki..........

ale nie rob go dzis, tylko rano! Kiniecznie, bo wtedy jest najwieksze stezenie hormonu ciazowego!