Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orientuje sie ktoś

Ktoś sie orientuje czy w jakimś markecie są w promocji HUGGIESY??

Polecane posty

Gość orientuje sie ktoś

j.w.

Gość ja się orientuję
;) w TESCO masz Huggisy Super Flex, Mega Packi i Midi 78 sztuk + chusteczki nawilżane 72 sztuki za 38,99zł :)

Gość jkgfksjgjkd
u mnie w biedronce sa ze sliniaczkiem

Gość orientuje sie ktoś
Po ile w biedronce i co to za sliniak (materiałowy?) na ich stronie taka gazetka że hej :/ ja znalazłam jeszcze w Realu, kurcze chyba wszędzie są teraz tylko gdzie najtaniej ;)

Gość W aptece
Super Pharm

Gość a po ile w biedronce
piszcie ceny

A czemu kochana chcesz kupowac pieluchy ,ktore mają tarkę (ten sciągacz gumek) na pleckach?Chcesz katowac dziecko w huggiesach? Jesli masz cos przeciw pampersom,to juz od huggiesów lepsze beda nawet te biedronkowe:) Serio,zamknij oczy i przejedz delikatnie reka po tych gumkach od wewnatrz.....:(

Gość piekneone
popieram !huggiesy sa strrraszne!

a ja uwielbiam Huggiesy Zuzia tez..w innych kupa jej wychodzila na plecy, szczególnie w oryginalnych Pampersach,a Huggiesy maja wlasnie te gumke i jest super:)uzywamy tylko tych:)chociaz kazde dziecko jest inne w koncu...moja Zuzia nigdy nie miala nawet zaczerwienionej skory na miejscu tej gumki ktora jak mowicie jest niby szorstka...ale oczyswiscie kwestia gustu i skóry dziecka:)

dada biedronkowa to KOSZMAR ktos chce to ja mam cala pczke na zbyciu za 10 zl odsprzedam :-/ Moje dziecko po tym syfie grzybicy dostalo :-/ ostatnio uzywamy wickies z kauflanda tylko nie tych zielonych ceratowych ale tych z króliczkiem :) i sa super :D

Gość a co sądzicie o ..
a co sądzicie o pieluszkach babydream z Rossmana? kupilam dla noworodka.

Gość do mamani
Wiesz co ja używam dady od paru miesięcy i nigdy mojemu dziecku nic nie było,dla niej są lepsze niż huggisy i pampersy bo tamte czasem przeciekały choć były dopiero co nałożone,skąd wiesz że grzybica się wzięła z pieluch??na szczęście moja córeczka od jakiegoś czasu sika tylko na nocnik więc mam nadzieję,że niedługo będę mogła zapomnieć o pieluchach :)

do mamani pewnosci nie mam. zaczelam uzywac dade i bylo ok az zauwazylam czeroną pupke u malej w miejscu gdzie sika. na kafeterii byl temat o tym ze te pieluskzi powodują grzybice. troche sie przestraszylam wzielam malą do lekarki ... i lekarka na to ze to grzybica :( zapytala jakich pieluch uzywamy powiedzialam ze dada kazala odstawic. dlugo sie z tym meczylysmy wkoncu cholerstwo zlazlo. zadzwonilam do sanepidu i tam mi pani powiedziala ze takie rzeczy niestety sie zdarzają ale oni nic nie moga zrobic jesli nie beda mieli duzej ilosci zgloszen powiedziala zeby szybko odstawic te pieluchy i absolutnie nie uzywac ich nadal. mama jednej z dziewczyn z kafeterii pracuje w sanepidzie wiec wyslalam jej te pieluszki ale nie dalo sie ich zbadac z tym ze podobno krąza sluchy ze jedna partia tych pieluch byla zanieczyszczona. ja nie ryzykuje i nie zaloze juz tego malej bo naprawde ciezko bylo to cholerstwo wyleczyc a ją meczylo i swędzialo strasznie.

Gość do mamani
No nie dziwię ci się że więcej ich nie założysz,moja mała kiedyś była strasznie odparzona jak założyłam jej huggisy ale te classic,może to zbieg okoliczności,ale więcej też ich już nie używałam.No a z tych dad jestem zadowolona i dużo osób je używa,więc mam nadzieję,że wszystko z nimi ok :/Ja nakładam córce pieluche tylko na noc, ale mam nadzieję że jej nie zaszkodzą

ja mysle ze to jedna partia byla jakas nie teges bo kurde zuzylam cale opakowanie i nic sie nie dzialo a z nowego zalozylam moze 3 pieluszki i sie zaczęlo... to opakowanie wywalilam. zostalo mi nowe nienapoczęte ale tak się boje ze nie dam rady jej tego zalozyc. ile twoja mala ma? moja narazie nie bedzie sikać na nocnik. 2 razy dziennie ją wysadzam i ladnie wtedy sika ale nic pozatym.

Gość bzdjgbdjkszg
w biedronce 28,99 mega packa

Gość do mamani
Moja ma prawie 17 miesięcy.Ja od dawna ją sadzałam na nocnik,zawsze przed zmianą pieluszki,posiedziała trochę,dałam jej książeczkę żeby jej się nie nudziło i często zrobiła siku ale to tak przypadkiem.Teraz już wie, że na nocnik trzeba sikać tylko ją sadzam to robi,tyle tylko,że jeszcze nie woła.Albo siada sama, ale nie opanowała jeszcze że trzeba sciągać gacie i jak nikt nie przyuważy że sika to narobi do nocnika ale w spodniach :D albo ja ją sadzam tak co godzinkę.Lata bez pampersa i gdzie indziej niż do nocnika nie sika:)Mam nadzieję że tak już zostanie