Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokocz

Proszę o poradę = ciąża

Polecane posty

Gość kokocz

czesc dziewczyny! Powiedzcie mi jak to widzicie, nie mam okresu juz 10dni(zawsze mam regularne), zrobilam 2 testy z czego oba wyszly pozytywne ale te drugie kreseczki byly takie niedokladne, słabe. jaka jest pewnosc ze jestem w ciazy??? Proszę o rady

jeśli nie bierzesz leków mogących zafałszować testy, to jesteś w ciąży, radziłabym udać się do lekarza

Gość jestes w ciazy
zacznij sie godzic z tym faktem. To nic nie znaczy,ze kreski sa niewyrazne. Jesli sa to znaczy,ze bedzie dzidzia

Gość kokocz
ok dziekuje, a jakie to moglyby byc leki? jezeli juz to tylko apap wzielam. Acha no i jak to wyglada w przychodni? czy zarejestruja mnie na konkretny termin czy moge od razu isc do lekarza jesli chce sprawdzic czy jestem w ciazy?

Gość kokocz
pytam bo niestety to bedzie moja pierwsza wizyta i kompletnie nie wiem jak to wyglada

Gość najlepiej
udaj sie jutro rano do przychodni do punktu pobran krwi.Poweidz ze chcesz potwierdzic ciaze, oni cos tam badaja i moze nawet tego samego dnia bedzie odpowiedz. No i zapisz sie do gina:) gratulacje

Gość awril
jestes w ciazy napewno,nie ma sie co łudzic,ze kreseczki były słabo widoczne,lub cos w tym stylu-były,i to jest fakt.zapisz sie do gina poprostu... cieszysz sie z tej ciazy? czy nie?.....bo to roznie bywa....jak piszesz,ze nie byłas u gina jeszcze nigdy,to chyba młodziutka jeszcze jesrtes....

Gość kokocz
tak, mam 19 lat ciesze sie nawet ale zarazem boje sie... nigdy jeszcze nie bylam u ginekologa :/

Gość awril
nie boj sie...badanie nie jest bolesne...ja z dwojga złego wole gina niz dentyste:) gratulacje wobec tego:)

Gość kokocz
dziekuje :) ale sie boje :D

Gość skoro tak
Nie martw sie. Skoro to pierwsza wizyta to radze zapytac kolezanek, siostry, mamy o namiar do jakiegos fajnego lekarza- zwlaszcza ze powierzasz mu/jej nie tylko siebie.

Gość awril
cos ci powiem-jak byłam taka młoda,tez sie bardzo bałam...a juz porodu-to uuuuu:))) a wyglada to tak,ze urodziłąm troje dzieci,do gina chodze regularnie i daje rade!! tak,jak miliony kobiet:) i ty tez dasz rade:) pozdrowka...

Gość na pewno masz kogos kto sie na
a mozna jesc salami w ciąży? Nic innego z mięs mi nie smakuje.