Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiorekkkkkkkkkk

Co wam pomogło na ZNISZCZONE KONCÓWKI ?? Prosze o rade

Polecane posty

Gość kasiorekkkkkkkkkk

Szukam czegoś taniego co by pomogło,zafarbowałam ostatnio włosy Loreal Casting i zniszczone konce widać niestety jeszcze bardziej.Nie chce obcinać wlosów,byłam 2 tyg temu u fryzjera który mi je troche poszarpał:/z tąd te rozdwojone końce których nigdy nie mialam:( Myślalam o tym jedwabiu biosilk,nigdy nie używalam, a czytałąm ze godny polecenia tylko czy uratuje moje konce..

Gość początkująca pani domu.
jedwab jest super, polecam na suche końcówki, po nim są gładkie i miłe w dotyku ;-)

Gość Liczysz na to że ci się te
końcówki skleją? Jedwabiu można używać w celach profilaktycznych. Na rozdwojone końce pomogą tylko nożyczki.

Gość modraszka nie ma
sciecie

Gość kasiorekkkkkkkkkk
Nie mam ich na całych włosach na szczęscie,tak liczyłam na to,bo nie raz juz czytałam że komus jakis kosmetyk pomógł co do koncówek.

mysle, ze jedwab bedzie dobrym rozwiazaniem. wypelni ci poszarpane konce i je zamaskuje bo wlos to tkanka martwa i niestety nie da sie juz podratowac koncowek. Mozesz je jedynie sciac badz wypelnic ubytki odzywkami z silikonami. a na przyszlosc staraj sie obchodzic z nimi lagodnie :) pozdrawiam :)

Gość paprota
jest takie serum gliss kur na rozdwojone koncówki takie w tubce małe opakowanie kosztuje cos ok 13 zł dosyc skuteczne