Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitka11

Czy modląc sie..

Polecane posty

Gość jowitka11

bede szcesliwsza? mam problem z moim facetem...czy moge go sobie wymodlic?jak bede prosila Boga o to zeby sie zmienil czy jest mozliwe to ze sie zmieni??

a takie rzeczy chcesz sie modlic ?? a nie lepiej o zdrowie i szczescie tych których kochasz ??? facet najwyrazniej nie jest Ciebie wart więc olej go....

Gość jowitka11
Moj facet jest maminsynkeim, juz 4 lata probuje go zmienic...Kocham Go i nie mam zamiaru Go zostawic...i dlatego chce poprosic Boga o to zeby mu rozjasnil umysl..

Gość wronawpaski
Jowitko - a czy masz 11 latek?

Gość jowitka11
Nie, mam 21 lat

Gość jowitka11
i pytam powaznie, bo juz nie mam sily

Gość natalia**
maminsynka nie zmienisz wiec daj sobie spokoj....:((

Gość żałobnica
jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz.

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
tak. modlitwa działa jak medytacja. jak jeszcze wierzyłam w Boga to miała teorie, że Bóg po to nauczył nas modlić się, żebyśmy umieli się wyciszać, wsłuchać w samego siebie i dzięki temu znaleźć rozwiązanie naszych problemów, a nie po to by napawać się tym ilu ludzi pada na kolana. nie wierze w Boga, ale wierzę w zbawienne działanie modlitwy. moim zdaniem to Ci pomoże.

Gość jowitka11
Moze i jestem glupia ale nawet jak sie nie zmieni to z nim bede....ehh ta pierdolona milosc...:( i dlatego pytam o modlitwe..

Gość jowitka11
Co takiego robi?? Nie szanuje mojego zdania, zawsze wazniejsi sa dla niego jego rodzice, zaplanowalismy sobie eyjazd za granice a on powiedzial ze nie pojedzie bo mu mama nie pozwolila, ze sylwestrem bylo tak samo, rodzice mu poszukali prace a on powiedzial ze jest im bardzo wdzieczny i bedzie sie ich sluchal bo to sa jego rodzice. Ma 23 lata

no niestety albo sie z tym pogodisz i nauczysz sie z takim zyc albo odejdz od niego... taki chłopak sie nie zmieni...

Gość jowitka11
powiedzcie mi jeszcze co zrobic zeby facet byl o mnie chociaz troche zadrosny..? Bo moj o mnie wogole :( jak jestem na imprezie a jego nie ma to nawet nie dzwoni nie pyta z kim jestem co robie, mowi ze mi ufa, dobra ja to szanuje ale moglby sie troche mna zainteresowac...

Gość jowitka11
up up