Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hey baby now

Przetłumaczy mi ktoś tekst piosenki

Polecane posty

Gość hey baby now

Nigdzie nie mogę znaleźć tłumaczenie, więc zawracam się z prośbą do Was. Proszę bardzo. "Well I won't back down No I won't back down You could stand me up at the gates of Hell But I won't back down No I'll stand my ground Won't be turned around And I'll keep this world from draggin' me down Gonna stand my ground And I won't back down. Well I know what's right I got just one life In a world that keeps on pushin' me around But I'll stand my ground And I won't back down. Hey, baby. There ain't no easy way out. Hey, I won't back down Hey, baby. There ain't no easy way out. Hey, I will stand my ground And I won't back down."

Gość hey baby now
Bardzo proszę o tłumaczenie :(

Gość ale durny tekst
beznadziejny teskt ! szkoda czasu na takie bzdety naprawde! I moze jak ci sie ta piosenka podoba, to jej nie tlumacz, bo przestanie ci sie podobac!

Gość wzr Bogini Seksu
Możesz też zwinąć język w rulon. Nie każdy to potrafi. Można to poćwiczyć kładąc zapałkę na środku języka i naciskając ją w dół, owijając język wokół niej. Owiń tak język wokół podstawy łechtaczki, a potem posuwaj się w górę i w dół, robiąc jej łechtaczce małą pochwę do rżnięcia. Ta metoda doprowadza kobiety do szaleństwa. Bardzo pomocne są palce. Wiele kobiet onanizuje się uciskając i pocierając palcami łechtaczkę, często przez skórę wewnętrznych i zewnętrznych warg sromowych, bo czynienie tego bezpośrednio byłoby bolesne. Możesz jej spytać, jak to robi, jeśli to robi. Gdy ją bierzesz od tyłu, połączenie tego z tą pieszczotą da jej wzmożoną rozkosz. Zatroszcz się tylko o poślizg, bo pieszczenie łechtaczki suchymi palcami jest drażniące i bolesne

Gość MatYldA**
Dobrze, nie wycofam się, Nie, nie wycofam się, Możesz wstawić się za mną u bram piekła, Ale ja się nie wycofam, Przyjmę wyzwanie , Nie będę niczego poprawiała I powstrzymam świat od zaciągnięcia mnie na dno] Zamierzam podjąć wyzwanie I nie odejdę W porządku, wiem co jest dobre, Mam tylko jedno życie W świecie, który ciągle coś mi rozkazuje Ale podejmę wyzwanie I nie ustąpię Hej, kochanie. Nie ma łatwego wyjścia Hej, nie wycofam się Hej, kochanie. Nie ma prostego rozwiązania Hej, podejmę próbę I nie ustąpię to tak na szybko jakby jeszcze cos ktos chcial to nie ma sprawy

Gość może z malutką korektą
you can stand me up at the gates of hell to nie wstawianie, a wystawianie do wiatru:-) Nawet gdybyś zostawił mnie samą u wrót piekła:-) Cóż, nie wycofam się Nie, nie wycofam się Mógłbyś zostawić mnie samą u wrót piekła, a i tak nie wycofam się

Gość MaTyLdA**
taj masz rację, stand sb up, znaczy wystawiac kogos do wiatru, ale to bylo tak na szybko, nie mialam pod reka slownika, a zwrot "stand up" znaczy "wstawiac sie za kims"...kurcze glupi blad