Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on zalamany

dlaczego ona nie chce seksu?

Polecane posty

Gość Coala wkur..ny
czekolada...hmmm...ja nie jestem za bardzo amatorem slodyczy. hehe ale dzieki temu nie mam brzuszka. wole gin& tonic. nie mam kaca po tym.

Gość Coala wkur..ny
justro sobota!!!! nie ma pracy. jest spaaaaanie i chodzenie w slipach bo domu rozczochrany i nie ogolony

Gość Coala wkur..ny
hehe....ja tak, a z brum nie wiadomo.

Gość Zbyszeek
Gosciu kolorowy, a moze ty śmierdzisz i powinieneś sie umyc?

moze tabletki bierze antykoncpecyjne?? ocne czesto powoduja ze libido spada do zeraa.

Gość brum brum brum ma
kochanka

Gość eterity_of_sorrow
bardzo często tabletki hormonale sprawiają,że kobiecie obiża się apetyt na seks i tu wcale ni musi chodzić o atrakcyjość partnera. Czasami natomiast taka niechęć może mieć podłoże emocjonalne,może dziewczyna ma jakieś kłopoty(nie ma pracy,zdrowie nie dopisuje,przybrała kilka kilogramów i ma problem z samoakceptacją) Bywa jeszcze inaczej,mianowicie może partner zapomina,,że dziewczyna potrzebuje dłuższej gry wstępnej,a za dnia przytulania,całowania,zainteresowania. Przyczyn jest tyle ile ludzi na świecie;)Proponuję z nią uczciwie,spokojnie porozmawiać.Ona wie co jest problemem.

Gość gość
Wiele kobiet nie chce seksu, nagle. Wcale nie nagle chce bo jesteś genetycznym materiałem na dziecko. później jak jest nie chce. Nigdy nie chciała, tylko mając to czego oczekiwała traci zainteresowanie, Trzeba sie z tym pogodzić, albo szukać dalej, nie ma rozwiązania, zwłaszcza gdy emocjonalnie jesteście związani a tu fizycznie nie. Sa dwie drogi albo ona pogodzi sie ze facet potrzebuje albo nie i rozstanie. a to bolesne,

Gość i co mam powiedziec
Wiele kobiet nie chce seksu, nagle. Wcale nie nagle chce bo jesteś genetycznym materiałem na dziecko. później jak jest nie chce. Nigdy nie chciała, tylko mając to czego oczekiwała traci zainteresowanie, Trzeba sie z tym pogodzić, albo szukać dalej, nie ma rozwiązania, zwłaszcza gdy emocjonalnie jesteście związani a tu fizycznie nie. Sa dwie drogi albo ona pogodzi sie ze facet potrzebuje albo nie i rozstanie. a to bolesne,

Gość i co mam powiedziec