Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czująca się nieatrakcyjnie

Chcę być bardziej atrakcyjna

Polecane posty

Nie podobam się sobie! Co zrobić, aby czuć się bardziej atrakcyjną?

:( pokochaj siebie i co z tego ze nos jak kartofel a cera gruba na centymetr i w pryszczach przeciez od tego twoje szczescie nie zalezy:)

Gość ajajaj8888
a co my wrozki;)? daj fote to poradzimy.

Gość atraktiv
jezeli nie jestes otyla i nie masz szpetnych rysów twarzy to łatwo ci bedzie sie uatrakcyjnic:)

Gość bruneteczka17
hej...kazda dziewczyna chce byc bardziej atrakcyjna nic jest:)jesli nie masz lustra w pokoju to sobie go spraw....i patrz czesto na sioebie;)ubieraj sie seksowinie a zobaczysz ze poczujesz sie bardziej atrakcyjna...oczywiscie nie mozesz zapominac o dbaniu o siebie;)a mi bardzo pomaga taniec:)lubie tanczyc seksownie to daje mi bardzo duzo satysfakcji a przy tym dodaje mi atrakcyjnosci:)pozdrawiam

Gość bruneteczka17
dziewczyny ale ja tez mam taki problem....ale przeciez nie bede za wszelka cene sie upiekszac heheh:)stara sie jak moge i daze do perfekcji i idealu al;e niezawsze wychodzi tak jak bym chciala...:)

dziewczyny, problem w tym, że ja mam chyba niskie poczucie wartości. To nie jest tak, że nie podobają mi się na przykład moje nogi :)) Gdybym miała grube nogi, to na pewno bym wiedziała co z tym zrobić :) Nie zrozumcie mnie źle - nie jestem pusta i nie myślę ciągle o swoim wyglądzie, nie szukam dziury w całym, ale poprostu nie czuję się atrakcyjna. Nie podobam się sobie i nie wiem co z tym zrobić. Mam bardzo przystojnego męża i gdziekolwiek się z nim nie ruszę wszyscy prawią komplementy na jego temat, a ja czuję się jak ten kopciuch. kurde chcę coś w sobie zmienić, ale nie wiem od czego zacząc?

Gość bruneteczka17
no ja juz Ci napisalam co zrob:)naucz sie seksownie tanczyc to Cie cholernie dowartosciowuje;)i doda atrakcyjnosci....:)przynamnijuej mi to pomaga:)

ok, chya spróbuję wobec tego - polecasz jakiś konkrteny rodzaj tańca? Mam ćwiczyć sama w domu przed kompem? :) czy lepiej się gdzieś zapisać?

jakieś inne pomysły?

up