Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skurczybyk

Co robić żeby kobiety się we mnie nie zakochiwały?

Polecane posty

Kurde, nie wiem już co robić. Kolejna się we mnie zakochała po tym jak zacząłem ją kompletnie olewać. Przyznam, że nie jestem zbyt dobrym facetem dla kobiet (w sensie kiepska ze mnie partia na męża), mam pewną bujną i niezbyt ciekawą przeszłość. Mam też pewną słabość, tzn. lubię się zwierzać kobietom gdy wiem, że mi ufają. No i to doprowadza do tego, że one się we mnie zakochują. Dlaczego konkretnie to nie mam pojęcia. Z ostatnią mam pewien problem, bo jest mężatką i z tego powodu nie chce nawet od niej seksu. Chcę po prostu się jej pozbyć, zacząłem ją totalnie olewać, a ona jeszcze mocniej się nakręca. Już nawet jej wprost powiedziałem, że musi zniknąć z mojego życia, ale do niej to nie dociera. Nie wiem co mam robić, żeby kobiety się we mnie nie zakochiwały. Dziwny problem, ale prawdziwy niestety.

Gość bądz dobry dla kobiet

Gość ta jasne biedaczek
niewiniątka, najpierw podrywa, zwierza się, a później się dziwi.... zerwij z babką kontakt i tyle- nie odbieraj telefonów, nie odpisuj na smsy, unikaj miejsc gdzie ona bywa....a na przyszłość nie baw się czyimiś uczuciami!

Gość anjjja
uchlej sie przy niej....potem naprzeklinaj na nią... zobaczy ze alkocholik i sie odkocha..

Gość nie myj zebów przed spotkaniem
beknij i pusc baka w jej towarzystwie - 100% efektu

Gość ale z ciebie dno

Gość dvsvsdv
takie wariatki to gdy on się uchleje - powiedzą sobie że z wielkiej miłości do nich, a gdy powie że jest gejem - będą chciały go "zmienić" hehehe! a wracając do tematu: teraz powiedz prawdę i zerwij kontakt a w przyszłości nie rób z gęby śmietnika i nie zwierzaj się, nie bajeruj, jeśli nie chcesz zobowiązań

Ale ja już tak mam, po prostu mam ogólnie z kobietami dobry kontakt i z wieloma łapię porozumienie. Jednocześnie chcę być wolny, nie szukam związku, a seksu... dlaczego nie. No ale nie o to chodzi, żeby kobietę tylko do łóżka zaciągnąć. Po prostu ja lubię rozmawiać z kobietami. A że one się zakochują to już inna sprawa.

to mów im to na poczatku "nie szukam zwiazku a seksu" pozatym niewierze ze jak bys powiedział jakiejs ze nie chcesz jej juz znac i to koniec kontaktów, że by sie nieodczepiła, Ty chyba im tego niemówisz :O tylko znikasz bez słowa a one biedne szukaja milion powodów na wyjasnienie o co chodzi