Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedenasciedwadziesciatrzy

Mam 24 lata jestem dziewicą

Polecane posty

Gość jedenasciedwadziesciatrzy

JAk pomyślę o seksie to mnie obrzydza, nie widziałam jeszcze nigdy na zywo penisa, ale ogólnie on tez mnie obrzydza, obrzydza mnie jak sobie pomysle ze jakis facet lezałby na mnie i tak "pompował" jak zwierze.... :( to straszne,boje sie ze przez to nie znajde sobie nikogo,bo kto by chciał byc z dziewczyna, która obrzydza seks?:(

Gość dhug7gwiqcsgdi
nie jesteś jedna. nie martw się wszystko sie zmieni x)

Gość georginka2
jak się naprawde zakochasz, to zmienisz zdanie:) teraz sie nie zadręczaj takimi myślami

Okres emocjonalnego dojrzewania nie zależy od fizycznego wieku. Miałem starsze dziewice w swoim łóżku. Nie wystarczy być przydrożna spluwaczką na spermę, aby zyskać uznanie. To kiedy kobieta zechce pozbyć się "uciążliwości" aby stać się 1000% kobieta zależy od niej samej i powinien tego dokonać ktoś świadomy znaczenia tego aktu dla samej kobiety. Niby nic wielkiego, ale dla NIEJ, ten pierwszy raz jest ważny i dobrze, aby mile go wspominała.

Gość kochliwy kochlik
spokojnie spokojnie to sie zmieni jak sie zakochasz.i bedzie gr z własnym facetem takze nie masz co panikowac.No chyba ze nie ma wokół Ciebie jakis rozsadnych facetów.ale to ju zinny problem.

Gość czerwony
a najwazniejsze aby sama konieta rozumiala jakie to wazne i wyjatkowe, bo wiele kobiet ma z tym problem

Przełamiesz się w końcu, gdy zacznie Ci brakować seksu ;)

Gość proximo
pozostaje ci tylko zakon ;]