Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxPoczątkującaxx

jak nakładać ozdoby na tipsy

Polecane posty

Jestem zupełnie początkującą osóbką. Otatnio chodziłam do kosmetyczki żeby robić sobie pazurki ale niedawno postanowiłam sama je robić więc zakupiłam zestaw na allegro (http://www.allegro.pl/item397947225_zestaw_xxxl_7_duzych_zeli_lampa_uv_szablony_.html) mam nadzieję że dobry o nakładaniu tipsów i przedłużaniu już sobie poczytałam ale nie mam pojęcia jak nakładać ozdoby np typu brokat proszę o pomoc. Mam nadzieję ze niezostanę wyśmiana :)

najpierw nakładasz żel, później wtapiasz w niego ozdoby - brokat najlepiej pędzelkiem delikatnie na czubek i rozprowadzasz po paznokciu, później pod lampę i znowu żel i pod lampę i znowu żel :)

uda Ci się, to nie jest trudne, kwestia kilku nieudanych paznokci i później będziesz elegancko śmigała :) a zestaw bardzo ładny, ja za samą lampę płaciłam 300 zł :(

mam nadzieje tyle się naczytałam że bez kursów za 1000 lub wyżej złotych nic nie zdziałasz aż w końcu natrafiłam na kafeterie a tutaj jak widzę każdy każdemu pomoże :)

no proszę Cię, ja bez kursu śmigałam paznokcie klientką, które były niesamowicie zadowolone :)

zobacz w temacie instrukcja jak nakładać żel i akryl, wszytsko pięknie opisane. pozdrawiam