Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

Nikt nie chce

Polecane posty

Onabiedrona nie smuć się :( nie możemy się zmucić :(

Wiem, wiem. I nawet powiedzenie "każda potwora znajdzie..." jest bezsensu przeciez ile jest starych panien i jak tu wierzyć nawet w przesady?! ;(

a ile masz lat? i w ilu byłaś związkach i jak długo trwały?

no ja też nigdy nikogo nie miałam :( i jest mi strasznie głupio, gdy jakaś koleżanka się pyta czemu nikogo nie mam (naszczeście nie wiedzą, że zawsze byłam sama)

nigdy nie byłam w zadnym związku, nauczyłam sie zyc sama, ale to jest takie niesprawiedliwe. Jestem wykształconą kobietą, mam prace, nie dam sobie niczego wmówić. Może jestem za brzydka dla facetów ?

:( znam kilka brzydkich dziewczyn które mają faceta i nieraz nawet ładnego. nie wiem jak to jest :(

a dlaczego unikasz koleżanek? ja nie lubie tych części kiedy jakaś opowiada rankach i przychodzi kolej na mnie :(

to one unikaja mnie, mają rodziny, wiec o czym beda ze mna rozmawiac, mają inne problemy niz ja

Gość malenka820
też jestem sama i nigdy nikogo nie miałam... :( Ale coraz bardziej zaczynam nienawidziec favetów...

ani ja..;( jeszcze jak chcesz dla nich dobrze to Cie wyzwią itp. i co najwazniejsze odbieraja mi przyjaciółki...

myslalam ze to moja wina, ze unikam facetow wiec postanowilam sama podjac inicjatywe spotkana , nie wyszlo, to ja sie z nim umawalam a on nie zaprosil mnie na zadne spotkanie, to byla najstraszniejsza myśl

heh współczuje.. mysle, że właśnie dlatego ja nigdy nie przejmowałam inicjatywy. Uważam, że to facet mnie powinien znaleźć a nie ja jego. Tylko jak to mój kolego okreslił zadaje się z frajerami... nie wiem co przez to chciał powiedziec...

Na pewno jesteś duzo warta, tylko po prostu nie trafiłas na nikogo pożądnego bo takie osoby mało kiedy sie zdażają na kilkadziesiąt facetów których znam to tylko dwóch jest wporządku...

Fakt masz racje nie wszystkie są wporządku... Mnie też sie nie chce mam juz na to wszystko (brzydko mówiąć) Wyje**ne...