Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SND

problem- umięsnione nogi kobiety

Polecane posty

Gość SND

Hej chcialabym się was poradzić co mogę zrobic z umięśnionymi nogami ? Przez kilka lat trenowalam biegi i efektem tego bo bardzo umięsnione uda. Nie wygląda to za apetycznie chcialbym się ich pozbyć. Proszę o jakieś rady. Jestem w mlodym wieku (17lat) i nie chce do konca zycia miec z tego powodu kompleskow . Z tego powodu jestem sklonna poświec się do wymiotowania po kazdym posilku. Wszystko jestem w stanie zrobic aby zgubic te mięsnie :(

Gość patrycjaaxd
cześć! Mam ten sam roblem. Tylko, ze z łydkami. To są takie całkowite "kurczaki". Chude kostki, wielkie mięśnie i zwezenie do kolana. Straszne. Takze jestem ciekawa, czy ktos ma jakąs rade i takze skłonna do poswięcen.

Gość Meannie
O właśnie, dopisuję się pod tym postem! Szlag mnie trafia, jak patrzę na swoje nogi - uważałam, że były za grube, to zaczęłam ćwiczyć i tańczyć to mięśnie mi się porobiły! Zwariować można!!! A na dodatek jestem niska i mam krótki nogi więc wyglądam fatalnie... Poradźcie coś!

Gość idiotyczne pomysły
zamiast wymyślac diety i jakieś durne bulimie trzeba cwiczyc streching, streching czyli rozciąganie nada mięsniom smuklejszy wygląd poza tym tylko w pewnym stopniu mamy wpływ na naszą sylwetkę, niektórych cech ani nie zmieni dieta ani cwiczenia, pewne rzeczy należy nauczyc się po pierwsze zaakceptowac a po drugie korygowac odpowiednim strojem, nogi można też "optycznie modelowac" z pomocą balsamów brązujących, samoopalaczy, oliwki kosmetycznej, brązującego pudru itp myślicie że niby jak przygotowują modelki do sesji zdjęciowych ?! to co widzicie na zdjęciach to efekt pracy makijażysty (całe ciało wyrównuje się pudrami, podkładami itp), oświetleniowca a na koniec grafika komputerowego który obrabia gotowe juz zdjęcia więcej wiary w siebie dziewczyny

Gość Meannie
Stretching... ja cały czas się rozciągam, prawi zrobię szpagat. Chyba, że to nie o takie rozciąganie chodzi.

Gość bruneteczka17
yyyyy fajnie macie....ja codziennie cwicze by miec umiesnione udaaa i lyski:)wtedy nozki sa piekneee;)aaa yw chcecie sie tego pozbywac???o wy niedobreeee1!!!;p;p

Ja nie chcę wyglądać jak kulturystka! ;/ Wolałabym mieć normalne nogi, takie chuude...

Gość energiczna 30 latka
Ja również mam troszkę umięśnione nogi i bardzo się z tego powodu cieszę. Żeby utracić mięśnie musicie: jak najmniej chodzić i ćwiczyć, możecie założyć na parę m-cy gips :P Powyższy sposób działa - ale zastanówcie się, czy warto?

Dziewczyny tez mam ten problem i zastanawialam sie nad jakas dieta, ze moze jak spali mi sie caly tluszcz organizm zacznie spalac bialko z miesni nog, ale to przeciez mordercza dieta, wiec nie wiem sama co robic a tez marze o malutkich chudziutkich nozkach!

własnie nie, najpierw organizm spala mase tluszczowa pozniej dopiero bialko w miesniach.. A co myslicie o basenie?