Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolaaaaaada

z blondu na brąz

Polecane posty

Gość czekolaaaaaada

hej, ostatnio chodzi za mną jakiś ciekawy braz i zastanawiam sie, jak by bylo z wyplukiwaniem sie farby z moich tlenionych blond. ktos ryzykowal? znudzilo mi sie wciaz farbowanie koszmarnych odrostow, jestem naturalna ciemna szatynka i zamierzam powrocic do zblizonego koloru, cos w tonacji cieplego brazu a'la czekolada. mozecie polecic jakis sliczny odcien?

Podwieszam się pod pytanie ;) Ja z kolei jestem szatynką z blond pasemkami, które już powoli mi schodzą. Mam już dość jasnych włosów. Ostatnio na \"Pudelku\" widziałam Alicję Bachledę - Curuś ze świetnie ufarbowanymi włosami. Też takie chcę:P

Gość passsssssssssssss
ja mialam balejaz i zrobilam sobie braz i musze powiedziec ze jestem podłamana.Farba na tlenionych wlosach chwyta prawie na czarno, poza tym bardzo nierowny kolor mam na glowie a farbowlamam juz 2 razy dobra farba bo loreal za 25 zeta

Gość passsssssssssssss
a farbowlam kolorem ;jasny braz:(

Cholerka, dobrze wiedzieć, bo też myślałam o Lorealu. Może iść do profesjonalnego salonu fryzjerskiego i nie ryzykować? W sumie moje pasemka są widoczne tylko na końcówkach, ale czarnych włosów to bym nie chciała.

Gość czekolaaaaaada
kurcze to mnie zmartwilas, ja z kolei obawiam sie, ze wyjdzie za jasny i szybko sie bedzie splukiwal:( a mam dosc tych cholernych odrostow i wydawania kupe kasy co 1,5 m-ca na odrosty (mam bardzo geste pasemka platynowy blad wiec praktycznie jestem blondynka) i odrosty sa widoczne po tygodniu:/ daj linka do tej curusiowej:)

Gość Marianneee
Moja koleżanka farbowała L'orealem w odcieniu bodajże ciepła czekolada z jasnego blondu. Wyszło ok, ale ona ma długie włosy więc nakładała dwie farby. Ja się przymiezam do balejazu jasno-czekoladowego :)

Gość passsssssssssssss
to ze sie wyplukuje szybko kolor to swoja drogą.Ogolnie nie jestem zadowolona z efektu.

Gość czekolaaaaaada
no wlasnie chcialabym a boje sie heheh, kiedys z pasemek zaryzykowalam jakas czerwin, splukala sie po 2 myciach pozniej zrobilam kruczoczarne, nie wiem co mi na mozg padlo;p i wygladalam jak amerykanska smierc poscigowa:/ szukam jakis programow komputerowych zeby wkleic swoje foto i sie zobaczyc w brazie bo od 10 lat jestem "blondynka" i moge dostac szoku po fakcie przefarbowania;p