Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikodyna

Moze coś poradzicie ?

Polecane posty

Gość Nikodyna

Jezus już nie mam siły- dziewczyny wesprzyjcie dobrą radą :( Jak już chyba sie domyślacie chodzi o związek. Nie wiem czemu ale od pewnego czasu robię mu takie rzeczy i gadam takie głupstwa, że choć tego nie chce i robię to(wydaje mi się wtedy , że mówie coś dobrze a wychodzi odwrotnie) nie specjalnie , uwierzcie mi, to i tak go ranię:( Jestem chora i mam przez to kłopoty z koncentracją i pamięcią ale w sumie nie chcę na to "zwalać" całej winny.Czesto sie poniżam przy kłotniach, robię sobie wstyd np. u niego w pracy. On mnie prowokuje do takich zachowań , wiem to nie od dziś. Kocham go i chce skończyć z tymi kłótniami z mojego powodu :( Jak mam to zrobić ? On też mówi ze kocha ale jest już tym zmęczony... Prosze nie najeżdżajcie na mnie :(

Gość zaraz znajdzie
sobie inną na boku. Jeśli już tego nie zrobił. przykro mi. ps. opowiadasz jak dziewczyna mojego kochanka. normalnie słowo w słowo tylko że on zawsze twierdzi że jej nie kocha. ;)

Gość Nikodyna
Inner - Po prostu z każdym dniem czuje , ze wszystko piernicze , wszystko sie przeze mnie sypie :( Ale z drugiej strony mam świadomość tego , ze on do tych moich zachowań mnie prowokuje. W sumie i tak wole całą winę wziąsć na siebie , bo już nie mam siły...ehh . Tak bardzo go kocham i chce być lepsza ale nie wiem czy jeśli znów spróbuje , nie skończy sie tak jak zawsze -kłótnią:(

Gość Nikodyna
zaraz znajdzie - Matko , jak ma na imie dziewczyna Twojego kochanka ? :P

Gość zaraz znajdzie
a Ty jak masz na imię to powiem Ci czy tak samo czy nie;P

Gość Nikodyna
Marta. Więc chyba nie ja mam nadzieje ...:p

Gość zaraz znajdzie
no nie. Ona ma imię na K;)

Gość zaraz znajdzie
a nazwisko masz na S?

Gość Nikodyna
Nie na J na szczęście... A ona ? Tak z ciekawości ?

Gość zaraz znajdzie
na G

Gość Nikodyna
uff... sie przestraszyłam heh. A powiedz mi tylko ile ona ma lat ? Ta dziewczyna ? Mozesz pomyśleć , że jakaś zeschizowana jestem , ale chce po prostu wiedzieć :)

Gość Nikodyna
A i nikt nie poradzi mi w mojej sprawie ? Wiem , ze trudna ale chociaż spróbował by ktoś :O

Gość Nikodyna
Up

Gość Joyful
Zdecyduj jak chcesz żeby Twój związek z nim wyglądał i opowiedz mu o tym swoim marzeniu. Poproś go o pomoc żeby wspólnie stworzyć taki związek i budujcie go razem! Czasem może być ciężko ale dopóki dążycie do tego samego i się nawzajem wspieracie to dacie radę!