Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacurabeauty

dwóch partnerów seksulanych w wieku 19 lat to dużo?

Polecane posty

Gość lacurabeauty

wiem,ze pytanie glupie i infantylne, bo to kazdego indywidualna rzecz na co sie czuje gotowy, ale gadalam z kumpala i mowi, ze 2 facetow to za duzo i taka panna to nic dobrego. jak Wy myslicie?

Gość lacurabeauty
a wlasnie wg mnie to ani duzo ani malo, w sam raz

Gość lacurabeauty
mam nadzieje, ze ten co jest juz zosatanie ;) znam panny 16-17 ktore mialy juz po 5 facetow. a Ty ile masz lat?

Gość sylunia+++
ja miałam tyle lat to miałam juz 3 z tym że ten ostatni zostaje na zawsze:)

Gość lacurabeauty
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość tez tak uwazam
dużo i nic dobrego z ciebie nie bedzie. ciekawe czy ktos cie jeszcze zechce.. 🖐️

Gość czerwony
tak, ja sie wypowiem wobec wszechobecnego kurestwa to niewiele ale w kwestii moralnosci to za duzo bo nad takimi decyzjami mozna troszke dluzej pomyslec i poczekac przed dzialaniem, inaczej kierujac sie emocjami co krok by sie z kim sypialo, patrzac inaczej-seks jest w porzadku kiedy jest na wlasciwych zasadach ale teeksty typu:sypiam z tymi do ktorych coa czuje to czessto tlumaczenie sie panienek o nienajlepszej moalnosci-czesto touczucie jest wmawiane sobie zeby sumienie bylo czyste, a posrepujac bez glowy, w wieku 30 lat mozna miec 15 na koncie i wtedy jest dylemat-czy to dalej jest w porzadku skoro krteria postepowania sa takie same a kiedy na koncie bylo 2 to wszystko bylo ok-podsumowujac-odsylam do pierwszych linijek mojej wypowiedzi

Gość wzr Bogini Seksu
zalezy w jakim wieku sie zacznie :P i jaka jest czestotliwosc stosunków i wazne z kim :D