Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za godzinę wychodzę na imprezę

Jak zwykle zrobie z siebie kretynkę... Też tak reagujecie na życie???????

Polecane posty

Jestem samotną, poważną osobą, na co dzień zajmuję się nauką, pracą i takimi tam. No ale czasami, rzadko, czuję taką potrzebę, żeby gdzieś iść i zaszaleć. Niby nic dziwnego. Ale zostawiam po sobie zgliszcza i wydzwaniających do mnie facetów:O Potrafię się zachowywać zupełnie jak nie ja, tzn. flirtować, podrywać, potrafię nawet po prostu zacząć całować jakiegoś faceta, którego sobie wybiorę:O A potem grzecznie wracam do domu i idę spać. Oczywiście pomagam sobie alkoholem, tak żeby nie przedobrzyć, ale jednak trochę. To się chyba nazywa leczenie kompleksów...

Gość wrrrrrrrrr
ile masz lat?

no dobra ale w czym problem? Bo zdaje sie, ze jestes z tego zadowolona

ja bym to nazwał dobrą zabawą, chociaż wydzwaniający faceci.. hmm coś chyba nie w porządku. Czemu to ma być reakcja na życie ? sfrustrowana ?

Gość heheh tak 3maj
robie podobnie, bo odskocznie od normy wskazane :classic_cool: udanych baletow 🖐️

Mam 23 lata. Teraz i tak mi przeszło. Kiedy byłam małolatą (ok. 18-19lat) szłam na imprezę po to, żeby upatrzyć sobie gościa, poderwać go a potem zostawić- to jest odreagowywanie swoich kompleksów:O Wiem, wiem, żal:O

No i dodam, że nie puszczam się, dzielnie się trzymam. To chyba reakcja na to, że nie lubię facetów:O Tzn. lubię. Bardzo. Ale jeśli chodzi o stosunki damsko-męskie nie mogę się z nimi dogadać:O

Gość ejbisi
Eeee tam, najwyzej pojdziesz za to do PIEKŁA ]:->

Gość Eulalia 4
to po co dajesz numer tym facetom jak nie chcesz potem miec z nimi kontaktu jestes tak pijana ze nie wiesz co robisz czy jak ??

Gość kasikonik
robisz dokładnie to co wiekszosc facetów, z tym,ze oni nie mają wyrzutów sumienia

nie nie, moja kumpela miala to samo, ja tego nie potrafilam zrozumiec bo nigdy nie mialam powodzenia u facetow:) raczej bylam wiecznym powiernikiem a Ona lapala faceta zaraz. Draznilo mnie to tylko dlatego, bo wiedzialam jak to dostac kosza a Ona nie za bradzo i zlewala jednego za drugim.. teraz juz sie ustatkowala:) wiec powodzenia:)

Gość szczescie obok mnie
Oj nie robisz nic zlego. Prawdopodobnie najpierw poznajesz faceta, wydaje ci sie ze jestes nim zauroczona a potem to pryska. Ja dlugo tak mialam tzn jak kogos poznawalam chwile bylam mila a potem taki gosc szybko mi sie nudzil. I tak trwalo dopoki nie poznalam mojego misiaczka:)))

Gość cukierasekk
nie jsteś w związku nikogo nie krzywdzisz więc chyba jest wszystko ok:) nie puszczasz się na prawo i lewo więc o co chodzi :)

Nie no, ja im nie daję numerów:O W życiu. Ale wiesz, jak to jest- jak idziesz na imprezę do znajomych, a ja do klubów raczej nie chodzę, bo tam jest dość buraczano, to większość ludzi się zna. Zawsze poluję na tych, których nie znam, ale i tak od kogoś tam wysępią numer:O Albo nie chcą się odczepić, odwożą do domu itd. A że jestem zalana i nie protestuję też się zdarza. Ogólnie potem trudno mi tłumaczyć, dlaczego nie chcę mieć z takim gościem więcej do czynienia:O To przykre. Rok temu zakochałam się w kimś, on się pobawił, zostawił i teraz obawiam się, że po roku żałoby znowu będę sobie chciała odreagować:O

Ale to nie chodzi o poznawanie! Chodzi o to, że ja lubię poderwać kogoś, uwieść, zmanipulować, a jak on już się gotuje, to stwierdzam, że idę do domu:classic_cool: Nie spotykam się potem z tymi ludźmi, nie chce mi się z nimi rozmawiać. Lubię sie poprzytulać w tańcu, ewentualnie, jeśli sprawy zajdą daleko, a ktoś mnie bardzo kręci- lubię się całować.

no.. wlasna psycha to straszny wrog.. nigdy nie przewidzi sie wlasnych ruchow..

Tak, najgorsze jak się przegnie z piciem i z niewinnej fazy na podrywanie wychodzi coś na opak:classic_cool:

Gość e ttamm
e tam:) to obcy faceci-krzywdy im nie robisz,a że się jeden z drugim napali-ich problem:D może jakbys ich rozkochiwała,spotykala sie,dawała nadzieję -to by nie było ok,ale tak?-widocznie musisz odreagowac,jest ci to potrzebne:)

może jakbys ich rozkochiwała,spotykala sie,dawała nadzieję -to by nie było ok tak postępują tylko oni:classic_cool: Poza tym zawsze wybieram największych kobieciarzy i podrywaczy i mam wrażenie, że mszczę się za cały ród kobiecy:D

Gość e ttamm
to za mnie też możesz się zemścić:D dzisiejsza ofiara będzie za mnie:D:D nie przejmuj sie ;) jak jakiś frajer się za bardzo napali po jednej imprezie ...to znaczy że jest frajerem;) a za bycie frajerem sie płaci:D poza tym wyrywanie facetów to fajna zabawa,oni są tacy łatwi;)

Gość ejbisi
Uważam że nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia dopóki nie podrywasz facetów zajętych. Wielkiej krzywdy nikomu nie robisz. Pytanie czy jesteś szczesliwa zyjąc w ten sposob?

No są, są... Ale ogólnie bardzo lubię innych ludzi, mimo że oni czasami obchodzą się ze mną podle. Chyba jestem trochę naiwna, no i nadal trochę wierzę, że każdy jest dobry:classic_cool: I czasami myślę, że moje zachowanie tak naprawdę szkodzi tylko mi.

Gość e ttamm
szczęśliwa/nieszczęśliwa-chyba nie o to chodzi,widocznie na tym etapie życia musi sobie poszaleć;)

Nie żyję "w ten sposób". Tzn. takie przypadki mają miejsce raz- dwa razy do roku. Nie jest to moją codziennością;) Musze przyznać, że jak wszystko pójdzie po mojej myśli, a facet się odczepi, to czuję się świetnie. Gorzej, jak potem są jakieś problemy...

Gość e ttamm
jeśli masz po tym jakiegoś moralniaka-choć nie powinnaś-to Ci szkodzi i powinnaś to zmienić:) ale jeszcze nie dziś-pamiętaj-dziś mścisz się za mnie:D:D

Gość e ttamm
jak są problemy-to znaczy że trafiłaś na wyjątkowy okaz frajera:) wyjątkowy okaz frajera zasługuje na to żeby go wyjątkowo wrednie pogonić:P:D

To nie moralniak. PO prostu czuję, że jak traktując ludzi przedmiotowo, sam sobie coś dobieram. Właśnie wiarę w to, że każdy jest wyjątkowy, dobry i takie tam smęty:D Największą satysfakcję miałam kiedy w maturalnej klasie poderwałam największego i najbardziej chamskiego podrywacza w naszej szkole:classic_cool: Który przechwalał się, że spał już prawie z każdą. Co gorsza, faktycznie co dwa tygodnie miał nową dziewczynę:O Więc na imprezie poderwałam go (oczywiście on myślał, że to on mnie podrywa:classic_cool:), byłam miła, pogadaliśmy tak, że potem ciągle mi się zwierzał, a na koniec nic nie wskórał, bo wróciłam do domu i przeżył szok. Niestety potem ja tez przeżyłam szok, jak następnego dnia do mnie zadzwonił, bop wziął sobie od kogoś numer:O Potem jeszcze przyszedł do mnie w szkole, kiedy szykowaliśmy zakończenie roku i przy połowie naszej szkoły zapytał, czy pójdę z nim na spacer. A ja na to: nie:classic_cool: W życiu nie widziałam takiej miny:D Biedak, wiecie, jak potem musiał się wysilać i ile lasek zaciągnąć do wyra, żeby zadrobić w oczach opinii publicznej???:classic_cool:

Sorry za literówki, ale szykuję się do wyjścia:D

Wydaje mi sie, ze twoje zachowanie nie odbiega od zachowania innych osob na imprezie. Podobnie jak ty zachowuja sie zarowno kobiety jak i faceci (skad sie biora potem te posty typu \"adorowal mnie a potem zostawil\":))) ktorzy sa jeszcze mlodzi, single i nie do konca wiedza czego chca od zycia. Jak to jest na imprezie, jest alkohol, jest duzo nowych ludzi i czlowiek chce sie przypodobac. A procenty robia swoje. Dlatego to normalka, ze na co dzien grzeczna studentka przeistacza sie w wampa a sumienny pracownik w lamacza serc (w takim uproszczeniu:)). Na imprezach chcemy byc troche podziwiani, czuc sie atrakcyjni a alkohol ulatwia nam to. I stad sie tez biora takie zachowania, ze specjalnie sie kokietuje kogos, flirtuje podrywa dla samego podniesienia swojej wartosci. Nie ty pierwsza i nie ostatnia, ze tak postepujesz. Tak robilam ja i tak robilo wiekszysc moich znajomych zarowno mezczyzn jak i kobiet. Niektorzy podrywali swiadomie a niektorzy nieswiadomie. A potem wychodzily z tego albo milosne historie albo jedynie przyjemny wieczor i do widzenia.