Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskaaa.

Czy mozna..?

Polecane posty

Gość goskaaa.

Prosze poważnie potraktowac temat. Czy mozna zajść w ciąże jak się powiedzmy po wytrysku (ręką) połozyło na spermie?? prosze pomóżcie!!

Gość na pewno można

Gość co zachcialo sie gździć małola
tom.

Gość goskaaa.
proszę was to ważne!!

Gość czerwony
a czy wiesz gdzie musi sie dostac sperma zeby doszlo do zaplodnienia?

Gość goskaaa.
no ale jak sperma dostała się na wargi sromowe to można zajść??

Gość a cooo
spucicl sie na posciel a ty potem sie na to polozylas :D echh nastolatki.. :D

Gość goskaaa.
a cooo - dokładnie tak było. więc.. mozna??

Gość czerwony
czasami gowniastwo mnie powala. a dostala sie czy nie? nad tym sie zastanow, to przeciez to jest istotne, a lezac lezysz na wargach sromowych? zaplodnienie=sperma+pochwa-nad tym sie zastanow, co za roznica czy spuscil sie na lozko, sciane czy zyrandol

Gość goskaaa.
ehh i tak dzieki za pomoc :)

Gość czerwony
kolezanko jest cos takiego jak mlodziezowy tel zaufania i tam sie szwoni zglupimi pytaniami bo tam ci dobrze odpowiedza i cie nie wysmieja

Gość goskaaa.
jezu tu juz nic nie mozna sie spytac bo człowiek od razu zostaje wyzwany. prosze o krótka odpowiedz - tak czy nie??

Gość cukierasekk
taaaaaaaaak jesteś w ciąży blahahahahahahahaha :) tylko nie mów dziecku jak zostało poczęte...... że tatuś się na prześcieradło spuścił mamusia się położyła a te małe ruchliwe i złośliwe plemniczki powskakiwały do środka :)

Gość czerwony
to chyba ci odpowiedzialem tak czy nie?

Gość czerwony
haha, wg tej konwencji mozna latwo zajsc w ziaze z nieznajomym-wystarczy ze spusci sie gdzies w zaulku a potem panienka tam wejdzie w spodniczce albo luznych spodniach-wespna sie po nogach i wejda do srodka:d

Gość jlbjkl
można ... ja tak zaszłam w ciąże:(

Gość cukierasekk
a myślisz że dlaczego się prezerwatywe po stosunku zawiązuje? żeby nie usiekły :) parka sobie leży przytulona niczego nie świadoma a one hys hys hys i do środka :) a tak na serio to musiałaby się Gośka nieżle postarać żeby zajśc w ciąże , jakoś siąść okrakiem i wcierać:/

Gość hehehahahe
dobre dobre :D

Gość czerwony
a na dodatek zyciowe:) cukierek wiazanie gum to przezytek, one nauczyly sie dzialac zespolowo i rozwiazywac suply-w gre obecnie wchodzi wezel marynarski, klejenie kropelka brzegow albo zawiazanie i tluczenie mlotkiem zanim rozwiaza:D

Gość cukierasekk
oj najnowsza generacja plemniczków tzn" rambo pchły" są wyposażone w takie małe plecaczki w nich mają niezbędnik zapłodniacza tj, nożyk do robienia otworów w gumce , jeśli to nie pomoże buteleczka kwasu do rozpuszczania zanim to zdążysz młotkiem utłuc powyłazi , pochowa się np w gąszczu łonowych włosów przeczeka i do ataku :)

Gość ryba871019
Jezu tak trudno jest wam jej napisac że nie?? A swoją drogą dziwie się jest tyle stron o tym a ty piszesz na forum zamiast troche poczytac...

Gość cukierasekk
przecież jej napisałam że musiałaby się nieźle postarać :/ jeśli nie palcem to przecież to nie pchły że wskoczą do środka :/ jak się bierze za trzepanie to chyba dzieckiem nie jest i powinna mieć jakąś wiedze na ten temat nie uważasz?

Gość czerwony
ryba, chyba ominelas pierwsze pol strony gdzie pisalem jej normalnie nie robiac sobie jaj, a swoja droga moglkaby najpierw ruszyc glowa zaiast bezmyslnie leciec do kompa.

Gość ryba871019
No masz racje tylko ona sobie myśli że ty z niej sobie żartujesz i jeszcze naprawde sobie ubzdura że wpadła. Takim ludziom to trzeba najprościej jak się da tłumaczyc takie rzeczy. Mi wogóle na jej miejscu to było by wstyd o tym pisac

Gość ryba871019
A może ona to po prostu dla beki pisze?? myślicie że ktoś jeszcze w tych czasach może byc taki głu..

Gość cukierasekk
tak myślę że może..... :/ ja rozumiem że doświadczenie się zdobywa powoli ale zabierając się za sex i całą jego otoczkę jednak jakąś wiedze trzeba posiadać :/ mykam spać dobrej nocki życze

Gość czerwony
tak, to przykre ale tak wlasnie mysle bo czasy nie maja tu nic do rzeczy a ''wyjatkowe'' osoby naprawde sie zdarzaja. pomysli ze wpadla? no i co?co w tym zlego ze sie troche przestraszy? ze przypadkiem zacznie bardziej uwazac albo troche myslec? chyba lepiej zeby myslala ze wpadla niz, ze tak wolno bo nic sie nie dzieje, i posunie sie nastpenym razem o krok dalej w ryzykowaniu... co?

Gość ryba871019
No w sumie to masz racje troszke stresu napewno by jej nie zaszkodziło. Ja to się po prostu załamuje jak widze coś takiego bo moi rodzice jakos nigdy nie rozmawiali ze mna na te tematy i nie miałam też dotępu do internetu a jednak nie wpadła bym na coś takiego. Mam nadziejętylko że po przeczytaniu tego wszystkiego weźmie się za siebie i zanim znowu pójdzie dołużka to troche o tym przynajmniej poczyta i może nawet pomyśli o antykoncepcji:)

Gość czerwony
osoby o niedostatkach w kwestii rozumi musza byc uczone rozsadku terapia szokowa:) debilizm mnie powala a wiec propaguje myslenie ograniczaace go:) moja byla dziewczyna np nigdy sie nie zabezpieczala, a jak stwierdzila kiedy ja poznalem-prawdopodobnie nie zaszla nigdy w ciaze bo sie jej nie bala:D rece opadaja ale to byl wyjatkowy przypadek glupiej osoby

Gość ryba871019
Można i tak:) Dobra uciekam spac. Dziewczyna się chyba załamała bo nic nie pisze albo teraz opija to że jej się udała hehehe pa