Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disorient

moze ktos mi powie o co tu moze chodzic ?

Polecane posty

Gość disorient

ja naprawde nie wiem co juz myslec nie jestesmy para wiec zaczelam sie go podpytywac kim ja dla ciebie jestem i cos o zwizek powiedział ze jestem jego bardzo dobra kolezanka bo narazie nie chce miec dziewczyny ( jego ostatnia znajomosc zakonczyła sie nieciekawie bo jego była po klotni kazała mu sie wyprowadzic a dosłownie zaczeła wyrzucac jego rzeczy ) ale kontaktuje sie ze mna , przychodzi , czasem idziemy na piwo itp. nie wiem na co on liczy nie wiem czy chodzi mu o sex nie wiem sama juz a nie chce drazyc tematu bo jeszcze zniknie jak bede napierac na zwiazek dac mu czas ??moze mu przejdzie rozczarowanie bo poprzednim zwiazku ktory zakonczył sie nieciekawie

Gość disorient
ja jak wiadomo liczyłam ze on bedzie ze mna ze bedziemy para ale teraz to juz nawet nie licze na to :-(

Gość kochlik
tu moze chodzić o sex tez.

wydaje mi się że on ma w Tobie rozrywkę, odskocznię i w końcu wylądujecie w łóżku- problem w tym że ty już się zakochałaś a on Cie tylko lubi... i może tak pozostać, facet nie chodzi do łóżka z miłości (czasem po sen :P) no może nie wszyscy ale większość potrafi zerżnąć koze a jutro niepamiętać... więc znajdx sobie jakąś randkę i pozostaw go na fazie kumpel bo placka z was nie ukręcisz :/

Gość taaa___
mam takiego samego obok siebie, spacerki, kino, piwo, smsiki... wspolne imprezy... ale on teraz nie ma okresu na bycie z kims bo cierpi po poprzedniej kobiecie i nie wierzy w milosc ;)))) sratatatatata..... podoba mi sie ale nie bede sie prosic, ot co :) taktyka "gonienia zajączka" w jego wypadku skutkuje... co ma byc to bedzie:) powodzenia

Gość jak chcesz kumpla to go masz
ale niezakochuj sie a jak chcesz chłopaka to mu powiedz ze potrzebujesz czegos wiecej i bye