Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywonoska

czy dziewczyna ktora ma deliktanie

Polecane posty

Gość wtf
nawali tynku i ch*j z tej skromnosci bedzie kiedy my wolimy naturalne ;)

jak tak sie zastanawiam to ja zadnemu facetowi sie nie przygladalam z profilu a ws umie nos to chyba mnie nie interesowal i nie zwracalam uwagi na niego:)

Gość krzywonoska
nie mam teraz zadnego zdjęcia na komputerze, wogole to unikam zeby mnie fotografowano. bo na zdjęciu on wygląda makabycznie :( naprawde

Gość krzywonoska
kurcze a czubek mam kwadratowy :(

Gość wtf
xd najlepiej jak kazdy teraz wsadzi tu swoje foto i zacznie sie krytyka grupowa;]

Gość Ujadający Piesek Leszek
Teraz poważnie - dobierz dobrze fryzure bedize ok. każdy ma cos krzywego - trzeba odpowiednio dobrac fryzure, okulary itd.. jest ok. a jak jest bardzo krzywy to mozesz zrobic korekte chirurgiczna. ale to raczej tylko wtedy gdy możesz w odniesieniu do niego uzyć słowa "zdeformowany".

ja nie mowie zeby taka ilosc zarzucila co splywac bedzie ale troche ciemnego pudru pedzlem po grzbiecie nosa moze go "odmienic":) cel uswieca srodki:P

Gość krzywonoska
u mnie to trzeba byloby go skrocic zmienić kształt czubka, bo jest kwadratowy i go naprostować :( duzo tego troche, a nie mam kasy na to wszystko. i jak tu sie nie zalamac?

Gość wtf
jak mam zadarty nos to na ktora strone zaczesywac grzywe ? ;D

Mnie mówią, że mam \"klamkę od zakrystii\" i nie narzekam ;). Mniej samokrytyki, każdy zasługuje na to by być pokochanym, no prawie każdy, ale po względem urody na pewno miłość Cię nie będzie mierzyła. Pzdr 🖐️

Gość krzywonoska
a jak widze ze idzie grupa chlopakow to dopiero masakra mam wrazenie ze wszyscy sie patrzą na moj ogromny nochal 😭 ja spuszczam glowe w dol a wtedy wydaje sie jeszcze większy

jak teraz sprawdzam swoj nos to lekko garbaty jest i troche dlugi, kochana nabawilam sie przez Ciebie kolejnego kompleksu:P

Gość krzywonoska
nabijacie sie :(

Gość wtf
wlasnie.... pomysl - chcesz zadawac sie z gosciem ktory wypiera partnerke po ksztalcie nosa?

Gość krzywonoska
wlasnie nie chce, ale nie chce zeby jego koledzy pozniej sie nabijali z mojego nosa, to jest nieuniknione ze będe obrocona z boku do nich no i zobaczą babe jage i będą sie smiac

Gość krzywonoska
zresztą pamietam jak na forum ktos sie wypowiadal ze kobieta musi miec malutki nosek :(

Gość wtf
jakby kolega mial cos do nosa mojej dziewczyny to zprezentowalbym szybciutko operacje jego noska XD

kochanie my tu bardzo delikatnie zartujemy:) kazdy ma kompleksy ostatnio sobie naliczylam 34 a mimo to pokazuje sie ludziom na oczy, po prostu tak jak ty zbyt krytycznie do siebie podchodze

Gość wtf
ktos na forum cos powiedzial a Ty odrazu w lustro i załamka? eh

Gość krzywonoska
ale ten moj nos , to tylko jeden mankament, mam więcej takich cudactw :(

A ile ty masz lat? chyba jestes jeszcze w szkole sredniej - bo pozniej to juz nikt na takie szczegoly jak nos nie zwraca uwagi. Wazniejsze jest czy trzymasz figure, uprawiasz sport, masz zdrową cerę, zdrowe zeby, jędrny biust i pupę.

preferuje maly nosek, nic nie musi, moze nie masz takiego nosa jaki chcialabys miec, ale masz inne zalety, podkreslaj je w sobie wtedy nikt nie zwroci uwagi na nosek:)

Gość wtf
mniejsza z pupami..... w temacie padlo pytanie czy ktos Cie pokocha i uzyskalad odp ktora brzmi tak ;) koniec tematu

Gość krzywonoska
nie jestem nastolatką, skonczylam juz srednia szkole teraz mam 22,5 l

Gość krzywonoska
no tak ale to jest teoretyczne stwierdzenie : ze ktos mnie pokocha, ale w praktyce to wygląda zupelnie inaczej, chlopcy teraz to tylko te najladniejsze niemalze idealne panienki wybierają a ja sie martwie zebym nie zachaczyla o nos w drzwiach gdy będe sie obracac :(

To co ty mi tu o nosie - podaj lepiej rozmiar biustonosza :P

Gość wtf
zeby bylo wiecej takich ja Ty .... az sie milo zrobilo :D

Gość krzywonoska
wypisze wam moje niedoskonalosci :( 1. krzywy nos 2. przedzialek miedzy zębami 3. pulchnawe policzki 4. male piersi 5. wąskie biodra 6. mala pupa 7. chude nogi 8. palce u nog jak u zaby 9. palce u rąk jak grabie 10.rzadkie wlosy i ogolnie problemy z doprowadzeniem ich do normalnosci a co mi sie podoba: moze troche oczy :) i usta ale co to jest przy tak wielu wadach