Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiający się trochę

Różnica wieku - ja 23 - Ona 17

Polecane posty

No właśnie... Poznaliśmy się przypadkowo... Ja jej pomogłem w naprawie komputera itp. Spotykamy się na stopie koleżeńskiej, ale ostatnio ta dziewczyna coraz częściej pisze smsy, dzwoni, chce się spotykać. Na ostatnim spotkaniu... przytuliliśmy się... Jest inteligentna, oczytana, nie jest typem pudernicy... Tylko ma 17 lat :( (niedlugo urodzinki) Ehhh

Gość Mlode sa fajne

Gość radosna euforia
mysle ze skoro swietnie sie rozumieie to wiek tu nie gra roli w tym wypadku ona ma 17 ty 23 warto sprobowac:)

Hmm no niby tak... Kurde tylko ona prawie wcale sie nie maluje.... Z twarzy wygląda na mniej lat niż ma... Z drugiej strony jest ładna naturalnie-ma śliczne kręcone czarne włosy, duże niebieskie oczy i jest pachnąca :) A co do tematów-to naprawdę da się porozmawiać-a jeśli czegoś nie wie... to pyta się :-) Tylko taki dziwny skok wieku... moja była miała 27 lat.... Tzn nawet juz 28...

Gość radosna euforia
zycie to zmiany z tego co piszesz naprawde cie soba zainteresowala warto sprobowac :);) powodzenia nic nie tracisz ..;)

Gość jasminummmmm
masz problem z decyzja dlatego ze dziewczyna sie nie maluje?? posluchaj jak bedzie starsza rowniez bedzie wygladala na mlodsza wiec to bedzie plus:)

Gość Mlode saaaaaa fajne

Gość wartooooooooo
pewnie, że warto. ja miałam lat 15 a mój nowy wtedy chłopak 20 :), teraz mam 21 lat a on 26 :) i jestesmy baaaardzo szczesliwi.

Gość blackcat
6 lat to nie dużo - zwłaszcza za jakiś czas ;) Miedzy mną a moim facetem właśnie tyle jest i nie ma problemu z dogadaniem się itp :p

Gość Blondi............
Nie widze problemu w waszej roznicy wieku.... sama chcialabym miec tyle starszego chlopaka!

6 lat to żadna różnica wieku,nie przesadzaj!!!!!!! Co innego,jakby miała 13 lat,ale to już dorosła dziewczyna. A faceci później dojrzewają,więc taka różnica jest idealna.Pozdrawiam :)

Gość hkrjtgjd
Ja tez miałam chłopaka starszego o 4 lata, ja miałam 17 on 21 i było dobrze, teraz mam 19 latek a moj nowy chlopak jest w moim wieku i jest mi jeszcze lepiej :P. Nie patrz na róznice, ona sie zaciera juz w tym wieku

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuo

Gość Ja mam 33 lata a moja
kobieta ma 19 lat! Milosc jest slepa! I na wiek nie patrzy . Uwierz! Takze rób jak chcesz. Powodzenia

ja wlasnie poznalam meza w tyym wieku hihihi ja mialam 17 on 23 :D:D:D juz jestesmy ze soba 9 lat :D:D

Gość kasssia89
według mnie nie ma żadnego problemu, 6 lat różnicy to nic, przecież facet i tak powinien być starszy od dziewczyny zeby czuła się przy nim bezpiecznie, a skoro się dogadujecie i rozumiecie to nie masz się czym martwić :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość uooooooooooooooooooooo

ojjj tam to malutka roznica wieku. Dziewczyna w wieku 17 lat moze byc bardziej dojzała niz jej 25 letnia kolezanka, na to nie ma zasady. Teraz masz obawy ale za 2-3 lata mozecie byc ideana para. roznica 6 lat jest idealna. i gdzies to podobno udowodnili :)

no wlasnie --> pisze do 33latka milosc jest slepa!!! ja mam 19, MOJ 37 a kochamy sie juz 4 lata!!!! a ty sie martwisz marna roznica 6lat:)

Gość Jam mam młodszego
Spotkam sie z młodzieńcem 19 lat - sama mam 28 lat. To mi sie wydaję ze mam problem

Gość programista-amator
Zapraszam do grania w amatorska grę 3D... www.extermination1.republika.pl Do sciągnięcia w dziale download... Zapraszam też do wpisów do księgi gości....

Gość annnkka
No właśnie to malutka różnica wieku:) moja kumpela ma18lat i spotyka się z gościem co ma 24 lata:) już 2 lata,są ze sobą:) i są szczęśliwi:)

Gość męski głos ludu
Ale z drugiej strony ona ma 17 lat, facet 23. On ma już "pewne potrzeby" i nie jest to trzymanie za kolano a ona w tym wieku pewnie o tym jeszcze nie myśli I tu jest problem:-o

Gość aaaaaaj

Gość ojojoj................
dzisiejsze 17 latki tez maja pewne potrzeby ;p i nie sa w tym gorsze niz starsze kolezanki. zaufaj mi wiem co mowie

Gość pocieszania
Sama mam 18 lat a spotykam sie z 23 latkiem. Dla mnie rewelacja, ja czuję sie bezpiecznie, jestem przez niego kohana, on sie mna opiekuje. uwielbiam Go:) i nie chce zapeszac:*

Ja mam 18 lat, on 25. Jestesmy ze soba juz 2 lata i jestesmy bardzo szczesliwi. Roznica wieku wogole nam nie przeszkadza. To chyba mowi samo za siebie