Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgzsfsfef

co myslec o lasce ktora ciagle ...

Polecane posty

najbardziej żałuje sie błędów nie popoełnionych, lepiej mieć co wspominać, niz nic a jakich facetów ona lubi i czy jesteś do nich podobny?

Gość zakochanyyy
hmm tak dokladnie nie wiem jakich lubi i w sumie moze nie jestem w jej typie nie wiem :( moze chodzi o to ze nie mam dobrej fury :( ciezko powiedziec

Gość jesteś przykry
ale masz dylematy , sam wiesz że to szmata ale ciągnie cię do niej wiec z nią spróbuj najwy zej będziesz ostatnim frajerem który ją zaliczył

Gość zakochanyyy
nie jestem pewien czy ona naprawde taka jest...

Gość zakochanyyy
kocham ja naprawde i nie wiem co teraz :(

najpierw sie sam przekonaj. Jak sam sie nie dowiesz jaka ona jest to ona moze mieć do Ciebie pretensje, że wierzysz innym. Wiem coś na ten temat dlatego radze abys się najpierw sie sam przekonał. jak bedzie taka jak mówią inni trudno nie ta to inna, ale jak bedzie całkiem inna jak sie wydaje..??

macie naprawdę dziwne podejście :-o autorze, dziewczyna ci się podoba, chcesz z nią być, to chuj cię obchodzi opinia innych? imprezuje z facetami? NO I CO? nawet gdyby się pieprzyła z pułkiem wojska, jeśli będzie kochać, będzie wierna. masz szanse? walcz. żeby kiedyś nie żałować. nie masz szans? odpuść i zacznij żyć normalnie, zajmij się kimś innym. ja wiem, są na świecie frustraci, którzy patrzą na "opinię". pytanie PO CO? dlaczego pozwala się innym ludziom, głównie niechętnym, negatywnie nastawionym, żeby decydowali co dla nas dobre? zadziwia mnie to nieustannie...

Gość zakochanyyy
szansy w sumie nie widac...

Gość uuuuuuuuuuupppp