Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaggggieeee

dzwonki złososia jak?

Polecane posty

Gość aaaggggieeee

mam mrozone dzwonki z lososia, jak je zrobic? z czym i w ogole pieczone czy jakie np?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak wroca
zromrazasz,skrapiasz oliwka ,sokiem z cytryny,czosnkiem,bazyla,troszke niech to sobie plezy w lodowce,i do piekarnka ,losos szybcitko sie piecze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak wroca
podaj z zniemniaczkami pieczonymi ,ryz z warzywami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaggggieeee
a piec go w folii czy bez?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak wroca
tak w folii

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaggggieeee
dzieki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak wroca
wtedy bedzie bardziej soczysty,mozesz tez dodac koperek do lososia jak znalazl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaggggieeee
super :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Czosnek do łososia
??? Toż to morderstwo smakowe na łosoiu :O I bazylia do ryby? :O Przy takim wyczuciu smaku powinno się unikać udzielania porad kulinarnych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość napsik
ja lososia często robie tak: rozmrazam ale tylko troche.. zalewam zimna wodą zeby odtajały od siebie. Potem przyprawiam przyprawami: przyprawa do ryb, troche pieprzu, jarzynki no i skropic sokiem z cytryny. Niech sobie chwile poleży i na patelnie na olej. Smaży sie szybciutko:) ogolnie uwielbiam lososia i nigsy go nie robie w panierce czy czyms takim:P tylko golego bo jest pycha sam w sobie:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość napsik
zgadzam sie z tym czsnkiem i bazylią... ok zgoda są takie rpzepisy... ale to calkowicie inny smak juz bedzie:p nie mowie ze nie dobe... ale naturalny smak lososia jest przepyszny:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak dla mnie to tylko z piekarnika (bez folii), na talerzu doprawiam delikatnie sola, swiezo zmielonym pieprzem i sokiem z cytryny, moge jesc bez konca czasem lekko przysmazam z obu stron na oliwie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jkjkjkl
robisz kieszonki w lososiu i nadziewasz je uduszinym szpinakiem z CZOSNKIEM i sola do smaku. Ulozyc w naczyniu zaroodpornym, skropic sokiem z cytryny, posolic i popieprzyc( najlepiej bialym pieprzem). NA wierzch sporo sera zoltego i do piekarnika, az ser sie zapiecze, pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzwonka
dzwonki to są w kościele rybę kroi się w dzwonka (l.p. - dzwonko)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
losos z bazylia to bardzo klasyczna potrawa, nie wiem czemu sie ktos tak oburza, pewnie dlatego, ze na jego podworku tego nie serwuja? ;) ja losia najbardziej lubie zamarynowac na noc w mieszance oliwy, soku z cytryny, czosnku i koperku, do tego troche sosu sojowego i sporo pieprzu, ew. w razie potrzeby sol. pieke bez foli w max magrzanym piekarniku ok. 15 min.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość babcia Krysia
Tak, tak, dzwonki to w kościele, no i jeszcze na łące - takie kwiatki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×