Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizaa

CZy wyglad naprawde nie ma znaczenia?

Polecane posty

Gość luizaa

Gość ma znaczenie
wiec nie bądźmy hipokrytami i nie udawajmy że nie ma.

Gość krzywonoska
ma :(

Gość wisienka22
Ma znacznie, nie ma co sie oszukiwac.

Gość aguggu
Naprawdę to tylko wygląd ma znaczenie. Pardadoksalnie kobiety bardziej zwracaja uwagę na wygląd partnera. Nigdy nie spotkasz na ulicy ładnej dziewczyny z brzydki facetem.

Gość zdolowaaaana
a moj obiekt westchnien wybral brzydsza....i jak tutaj wiedziec co ma znaczenie?czuje sie jak idiotka

Gość aguggu nie zgadzam sie
bardzo czesto mozna spotkac ladne dziewczyny z niespecjalnej urody facetami.

Gość aguggu
Kobiety wybierają mężczyzna poprostu jak kolejne akcesoria mające uwydatnić ich status.

grubo przesadzacie, każdemu podoba się co innego, jak np idę ulicą i widzę parę i wg mnie chłopak jest poprostu paskudny i kijem bym go nie tknęła, a kobitke ma...dla niej on jest bosski, dla mnie odrażający...co kto lubi

a nie raz jest tak, że widzę fajnego na moje okio chłopaka z nieciekawą laską i sobie myślę "aleś wybrał :o"

Gość zdolowaaaana
a nie raz jest tak, że widzę fajnego na moje okio chłopaka z nieciekawą laską i sobie myślę "aleś wybrał " ---> cos o tym wiem:(

>> Większość kobiet jest dużo bardziej zainteresowana osobowością mężczyzny niż jego wyglądem Mężczyźni mają na odwrót :classic_cool:

Gość rudeboy81
camp nou ---> bo to jest prawda

Gość rudeboy81
w sensie to ze kazdemu podoba sie co innego. gusta i gusciki.

Gość stokroteczkaaa22
zdolowaaaana ---> bo faceci boja sie ladnych kobiet mysla ze sa glupie i puste i jedyne co potrafia to pomalowac paznokcie, niestety takie stereotypy panuja:(

wygląd ma znaczenie jednak kazdemu podoba sie co innego. jezeli powiedzmy moj-wg mnie nieatrakcyjny- kolega ma dziewczyne to wcale mnie to nie dziwi, bo wiem ze ludzie maja rozne gusty i nie jest wazne to ze on jest dla mnie kompletnie aseksowny skoro jej sie podoba. np. moj chlopak jest dla mnie szalenie seksowny a wiem ze w oczach innych to zwykly przeciętniak w dodatku za niski. wygląd nie ma oczywiscie znaczenia kluczowego, wazniejsze są cechy osobowosci. ja np. mam wielką slabosc do facetów niesmialych, sympatycznych, z szerokim usmiechem i takich troche pierdolowatych. nic nie poradze ze przy takich serce mi mięknie. jezeli spotkam takiego faceta ktory mnie w ten spasob \"rozmiękcza\" to automatycznie podoba mi sie z wyglądu