Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linn

Pooomocy

Polecane posty

Za tydzień muszę koniecznie założyć spódniczkę... Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że mam grube łydki! (38 cm w obwodzie).Z przodu wyglądają dobrze, ale z tyłu... masakra. Bardzo wygięte, ten zewnętrzny mięsień strasznie jest wypukły, mam nogi w kształcie X. POradzcie coś proszę. Szczególnie na ten cholerny mięsień, żeby nie były tak wygięte. Planuję codziennie trzeć łydki gąbką, foliowanie (olejek cynamonowy, balsam antycell..., kawa, cytryna) i ćwiczyć, ale nie wiem co... Na łydkach mam cellulit:/ Ostatnio to zauważyłam, lekkie rozstępy. Pomocy. Wiem, że nie da się prawie nic zrobic, ale moze choc troche poprawic ksztalt i wyglad moich nog:o

Gość długie spódnice
też są fajne

Ale właśnie w długiej też nie wygladalabym pieknie, bo mam grubsze kostki i nad kostkami ten obszar też spory...

Gość ulytliuygioyiuyiuyiu
lepiej miec grube krzywe lydki niz nie miec nog

Gość a po co Ci
ta spódnica? Masz zamiar faceta podłapać na seks? Myślę, że najrozsądniejszy byłby habit, wszystkie ułomności zakryje i zbawi biedną duszę Twoją. A na seks dostaniesz gromnicę. Ile masz lat?, Jeśli 25, to Ci pomogę dobrać tę spódnicę/habit.

Gość spódniczka
a na mózgu masz też rozstępy?

Gość a dlaczego śmierc
Co tam znowu?????????

Dobra juz mam dosyć tej kafeterii! Chamscy jesteście!

Gość ddfddddddddd
na ksztalt nog niestety nie wplyniesz. duzo cwiczylas? mozesz tylko walczyc z cellulitem ale to mozolne zajecie- mi w miare dobre efekty przynosil nivea antycellulite. i wazne sa masaze (dobra dietka rowniez co nie znaczy im mniej tym lepiej). dziewczyny na kafe polecaly peeling z kawy. dopasuj kroj spodnicy tak zeby odwracal uwage od nog. moze duze wzory? moze skos? skoro masz grube kostki zrezygnuj z butow ktora ja opasaja- najlepsze beda pantofelki tylko na piete i palce- ale nie za wysokie bo bedziesz wygladala smiesznie z masywnymi nogami. unikaj tez ciezkich koturnow

Gość jakim typem kolorystycznym jes
może falbanki? nadadzą ci zwiewnosci i odwróca uwage od łydek a buty zakryj tył i zrób ładny french i odkryj palce jesli chcesz albo delikatne paseczki jakies:)

Gość jakim typem kolorystycznym jes
ale mozesz tez wygladac zbyt"ciężko" moze jakas asymetrczyna sódnica cięcia proste po bokach hm? moze prosta ale z astymetrzycznym dołem

Gość pewnie przesadzasz
prawda jest taka że do kształtu nóg nalezy dopasowac fason i długośc spódnicy, po prostu nie każde nogi wyglądają ładnie w każdych butach i spódnicach unikaj spódnic z grubych materiałów, sztywnych, takich które źle się układają, wybieraj te zwiewne, lejące się weź ręcznik i stań przed dużym lustrem, zasłoń nim nogi jak spódnicą i stopniowo unoś recznik coraz wyżej, obserwuj jak prezentują się Twoje nogi z przodu, z tyłu i boku....w ten sposób wybierzesz długośc która jest dla Ciebie najkorzystniejsza, zmierz długośc "tej spódnicy"i zanotuj będziesz pamietac na przyszłośc co do długości: korzystne są do połowy kolana albo ciut za kolano tak by było widac zwężenie nad łydką, ewentualnie gdy spódnica kończy się w najszerszym miejscu łydki mini jest dobre dla dziewczyn które mają naprawdę zgrabne uda i ładne kolana

no niestety pelno tu chamideł,ale nie łam się. niestety nie mam dla Ciebie rady,tylko troche wsparcia :-)

Mam sukienkę do kolan, zawiązywana na szyi, z cienkiego materiału, nie rozszerzana, lecz dopasowana... Gdy zakładam buty na obcasie (5 cm) to wygląda lepiej ale jeszcze nie idealnie... Myślę, że może rozciaganie cos pomoze na ten miesien... A co myślicie o rajstopach ze wzorkiem? Taki po boku, może jakoś zatuszowałby chociaż trochę ten mięsień paskudny...

Gość Żółta krowa w kropki bordo
taaaaaaaaaaa

Gość poffffh
opal nogi, posmaruj samoopalaczem to je optycznie wyszczupli i zacznij masaże, ogranicz ćwiczenia na nogi

Gość poffffh
albo założ jakies lekkie kozaczki lub cos w tym stylu