Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filcowa kulka

ZIAJA

Polecane posty

Jakoś tak wyszło, że zawsze omijałam na połkach produkty Zaji. Całkiem niedawno przypadkiem zakupiłam krem rumiankowy do twarzy w supermarkecie, potrzebny był mi by móc zapłacić kartą za papierosy ;) Akurat kończył mi się krem do twazry i stwierdziłam, że będzie na przeczekanie, aż zdecydouje sie na zakup właścoiwego. Okazało się, że jest rewelacyjny dla mnie! :D Nie mam problemów z cerą poza nawracającą co jakiś czas suchością. Zużywam już 3 opakowanie i problem ten się nie poajawil. Wcześniej żaden krem nie sprostał temu, mimo, że uważam iż nie mam nprawdę problematycznej cery. Skusilam się również na zakup masła waniliowego doc iała. Zapach nawet znosny,s zybko wietrzał, konsystencja super, nawilżenie ejdnak za słabe na moje przesuszone łydki. Ogólnie byłam zadowolona. Skusiłam się później za kokosowe i zawiodłam się, zapach po chwili robi się obrzydliwy - trafił do kosza.Kokosowy krem do rąk - to samo. Maseczlka oliwkowa do rak - jak dla mnie bomba! Podobnie jak krem do rak i stóp w pomarańczowym opakowaniu (stosuję tylko do stóp). Właśnie pierwszy raz potraktowalam lydki balsamem z kiełkami pszenicy. Cięzko się rozprowadza, ale poczekam czy będą efekty ;) Co jeszcze polecacie z Ziaji? Chcoiaż na niektóre produkty się nacięłam jestem oczarowana faktem, że za niewielkie pieniądze można dostać super produkty. Może znacie inne tanie perełki (tzn innych marek)? ;)

ziaja ziaja,uwielbiam ziaje! kosmetyki sa naprawde tanie,a jednoczesnie znakomite. Uzywam kremy tlustego maslo kakaowe,polecam ta serie! mniam mniam. Uzywam tez tonikow z ziaji,mam tez krem oliwkowy lekka konsystencja do twarzy,kremy sa wspaniale,idealnie nawilzaja,sa dobre na podraznienia.co do innych marek-polecam balsamy z venity(zwlaszcza rozswietlajacy),kosztuja od 4 do 7 zl

A te z Venity są naprwde mocno nawilżające? Bo moje lydki to jakby osobna część ciała i już trace do nich cierpliwość :o

ja z Ziaji używam toniku ogórkowego, czasami żelu do twarzy z serii tin tin, a poza tym zakochałam się w masłach do ciała! miałam już waniliowy (super zapach, jak budyń :D), potem re-build ujędrniający (zapach anyżku, nie każdy lubi, fajnie nawilża, ale nie ujędrnia jakoś spektakularnie), teraz mam oliwkowe i odpowiada mi najbardziej - może Tobie też, skoro maska do rąk Ci pasuje? Ogólnie lubię Ziaję, aha, używam jeszcze jej balsamów do opalania i taki przyspieszający opalanie - też znakomite. Oczywiście, nie wszystkie produkty są super, jest parę bubli - np. krem z talkiem do stóp, no ale nobody (czy raczej nothing) is perfect :)