Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomidorówka

Mandat-ile za jazdę bez pasów?

Polecane posty

Gość 2 pkt i stowka

Wczoraj dostałam mandacik za jazde bez pasów,jechałam sobie leśną drogą (nieasfaltową) i własnie niewiem czy to ma jakieś znaczenie.Grzecznie powiedziałam pau policjantowi że wydaje mi się że na takich drózkach nie trzeba miec pasów a on na to,kiedy ostatnio czytałam kodeks drogowy.No i dostałam mandat 50 zł za parkowanie na pasie zieleni.

acha ,dodam jeszcze że z tyłu siedziała sobie moja 10 letnia córka równiez bez pasów,ale on tak jakby wcale nie zwrócił na nią uwagi

Gość to ciesz sie ze taki
mały mandat bo gdyby chciał to za każdy pas po 100 zł bys płaciła za niski mandat czy co? bo nie rozumiem

zdziczałe psy=wilki A jak jak bylam ostatnio w lesie nad rzeką koło 23 z kolezanką to tez mi wyskoczył taki wilk i latarką po oczach świecił. Sprawdził dokumenty i sie zapytał "Czy aby Panie nie mają 15 lat, bo godzina policyjna juz dawno minęla:)"

Pytam bo kompletnie nie orientuję się w wysokosci mandatów i dodam ze przez 7 lat od kiedy jeżdżę to moja trzecia kontrola a pierwszy mandat.No ale widzę że potraktowali mnie ulgowo.