Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

list ......ktory nie ujrza twe oczy.

Polecane posty

Gość babay

gdybym mogla Ci to wszystko powiedziec, gdybys chcial zrozumiec, gdybys umial sluchac ...powiedzialabym Ci wszystko. otworzylabym serce a ty bys czytal z niego jak z najpiekniejszej ksiegi. spogladam na Ciebie ukratkiem i zastanawiam sie dlaczego los nie dal nam szansy by cieszyc sie soba. a ja marze. kazdego dnia i kazdej nocy marze o nas , o Tobie o twich ustach slodkich jak miod , o ciemnych oczach ..tak ciemnych jak noc ,marze o twym ciele ktore tak mnie podnieca . przeciez takie piekne sa marzenia...niestety -nieosiagalne. ilez to juz lat jestes kochany w mym sercu. ranisz mnie , nie kochasz a ja wiernie czekam na jakis gest , znak, odrobine nadzieji. stoje za toba mórem, zawsze wierna i oddana. oddana w kazdym znaczeniu tego slowa. a ty przychodzisz wyrwany na chwile z tlumu dziewczyn...przychodzisz do mnie. bierzesz co chcesz i odchodzisz, a ja znowu czekam. moje zycie jest jak czekanie,. nie moge Cie zapomniec, nie moge byc z toba a czy kocham? czasem mysla ze kocham , ze kocham szalenie a czasem...ze to bajka, ze to tylko przyzwyczajenie. jestes moim nalogiem. moglabym pisac , mowic o tobie godzinami ale po co? i tak nie jest nam pisane byc ze soba. ty....mkniesz codziennie swoim nowiutkim BMW do innych dziewczyn. zmieniasz je jak rekawiczki, to tylko "panny do lozka. ". ja ............wiernie czekam.. ty znowu siedzisz w barze ,pijesz topisz smutki. a ja..........wiernie czekam. czekam i bede czakac i wiem ze nadejdzie czas gdy powiesz do mnie KOCHAM a swiat zawiruje. bede ta jedyna zobaczysz. zdobebe twe serce . tylko jeszcze poczekam tylko ile ? rok? moze dluzej? niewazne poczekam..........

Gość sprawa mocno śmierdzi
popraw błedy

jakoś nie ruszali mnie nigdy goście w nowiutkim beemwe:P może gdyby nie dostawał od Ciebie wszystkiego, co chce, nie zastanawiałabyś się, z kim teraz jest?

Gość quo vadis nieszczęsna
młoda damo wyjaśnij mi bo nie pojmuję: po co ci facet który nie szanuje kobiet ( zmienia jak rękawiczki) - sądzisz, że ciebie będzie? :D Cóż za naiwność... Po co ci facet dla którego nie jesteś nikim ważnym? Dali ci na drugie imię masochizm czy jak?

Gość babay
nawet jesli jezdzilby maluchem czy mialby zwykly skladak to tez by mnie krecil. obecnie nie jest z nikim zwiazany jezdzi tylko od panny do panny - wiadomo po co. oj nie taka mloda........dama. wiem ze nizly z niego cham wiem to ale nie umiem sobie jakos tego wszystkiego wytlumaczyc i zrozumiec siebie.

Gość quo vadis nieszczęsna
To cierp. Cierpienie uszlachetnia :P

Gość fz
blacharo głupia

to sie nazywa w psychologii dysonans kognitywny - madrze mysli, glupio postepuje...

"ty....mkniesz codziennie swoim nowiutkim BMW do innych dziewczyn" ZDECHŁAM :D :D :D

Gość fz
Mam dokładnie tak samo z moją niedoszłą ukochaną. Czasami jest przecudna, do tego artystycznie uzdolniona, ale też skrzywdzona przez życie. Nie raz mądrze pomyśli, a wykonanie poniżej zera, ciągle pcha się w kłopoty. I tak ją kocham :)

Gość babay
co sie korwa bledow czepiacie!!!!