Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochliwa krolewna

Faceta nalezy trzymać krótko i należy go kontrolować

Polecane posty

Gość fochliwa krolewna

Meżczyźni to takie stworzenia ktore w genach maja oszukiwanie, klamstwa i zdrady. Dlatego na poczatek zwiazku nie nalezy dac sobie wejsc na glowe. Facet musi wiedziec, ze to my kierujemy zwiazkiem i to my ustalamy reguly. Aby nie bylo ze jestesmy despotyczne, dajmy mu czasami podjac jakas decyzje, ale oczywiscie malo wazna ;-) Jesli facet zrobi cos wbrew naszej woli to od razu foch i jak sie nie odzywamy dluzszy czas do niego to na pewno wroci skruszony do nas ;-) Pamietajcie mezczyzne nalezy sobie wychowac i od poczatku pokazywac ze to my rzadzimy a jak nie to foch i po sprawie :-D U mnie to dziala a nie jestem w pierwszym zwiazku i nie mam 20 lat ;-)

Gość
współczuję obojgu.

Gość
Niktórzy faceci fochliwe laski po prosru rzucają:P chociaż to zalezy FOCH w jakim znaczeniu :P

Gość sprawa mocno śmierdzi
oddam Ci swojego na wychowanie :-)

Gość w calej rozciaglosci popieram
brawo:)

Gość Dop******lam dziś każdemu
no ten twój foch w nie jednym związku wszystko mówi o tobie

Gość w calej rozciaglosci popieram
a ja tak nie potrafilam:(

Gość fochliwa krolewna
wychodze z zalozenia ze jak nie ten to bedzie inny. facet musi byc ulegly, zreszta jestem jedynaczka i tak mnie wychowali ze wszystko co chce to mam :-p przyzwyczailam sie do tego, nie powiem jest to wygodne i nie chce z tego rezygnowac ;-) jestem bardzo atrakcyjna i wiem ze wielu facetow chcialo by ze mna byc. nie jestem taka ktora jest z jednym a kreci z innym. jak ten nie podpodzadkuje sie to do widzenia i bedzie inny ;-) ja nie potrafie inaczej, po prostu musze rzadzic i nie mowcie mi ze jestem nienormalna :-o

Gość quo vadis nieszczęsna
sądzę, że najlepiej go przykuć na nogę do kaloryfera :P

Gość _tercia
skoro jesteś już w którymś kolejnym związku, to widać właśnie jak to działa...

Gość sprawa mocno śmierdzi
lepiej miec trzy udane, niż jeden chooojowy :-P

Gość z-z-z
matko dziewczyno, co ty bierzesz? Chyba przedawkowałaś! Szukaj pomocy!

Gość inne spojrzenie
Może to i prowokacja ale odnoszę wrażenie, że część dziewczyn postępuje wg takiego właśnie schematu a chłopaki się dają w to wrabiać. O tym napisałem mój temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3799951 A co do autorki. Pewnie szybko byśmy się rozstali ale ja bym się nie dał wychowywać:) Mam na to uczulenie:)

chyba bym sie powiesila:/ dziewczynoi Ty sie dobrze czujesz? chesz miec prawdziwego mezczyzne czy psa na posylki? W zyciu nie zgodzilabym sie na pantoflarstwo z zadnej strony. Rownowaga i koniec.

Gość ududpi
zazwyczaj wulgarne komntarze mnie irytuja.... (taaa :-D ) ale ten powyzej rzadzi....

szukacie jakichś tam patentów na udany związek to taka głupota, sposób jest jeden - seksić się ile wlezie kobitki^^ zauważyłam, że częste orgazmy tak jakoś nerwice leczą nawet troche;]

Gość moni28 LAT
FOCHLIWA-SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJĘŁA.MÓJ TEŻ CHODZI NA KRÓTKIEJ SMYCZY,JA WALNĘ FOCHA,CZĘSTO TAK OBRÓCĘ SPRAWĘ ,ŻE NAWET JAK JEST MOJA WINA,WYJDZIE ,ŻE JEGO-PRZEPROSI,POZDRAWIAM CIĘ FOCHLIWA,TRZYMAJ TAK DALEJ,BO FACET Z NATURY TO ŚWINIA I NIE TRZEBA O TYM ZAPOMINAĆ

Gość KOOOOOO3
mrau ,uważej żeby twój nerwicy nie zaczął leczyć gdzie indziejhahahahahahaahahahah