Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W potrzebie

Lingwistki! Kto jest w stanie powiedzieć mi, co tu jest napisane?

Polecane posty

Gość W potrzebie

עצומה שהכין לרגל יום המריחואנ 92; הבינלאומ 97;. השבוע הוא הגיע לכנסת עם אותה עצומה בדיוק, כשבכיסו רשיון לצרוך מריפואנה, שקיבל לא מזמן ממשרד הבריאות. לוקסנבור 90;, חולה במחלת מעיים כרונית (קרון , דווקא רצה להכניס לכנסת את ה-Vaporizer (מכשיר אידוי שמאפשר עישון ללא עשן שלו, למקרה שייתקף בבחילות תוך כדי הביקור, אבל אנשי הביטחון חששו שהמכשיר יתפוצץ והוא נאלץ להשאיר אותו בכניסה. השבוע החלו לוקסנבור 90; וקבוצת פעילים בהקמת עמותה חדשה, שתעזור לחולים להשיג את האישורים הדרושים ולקבל אספקה סדירה של מריחואנה באיכות טובה אחרי שהונפק להם רשיון. העמותה תעבוד מול משרד הבריאות במטרה להקים "מועדון חמלה" - הכינוי האמריקאי לקואופרט 97;בים של גידול מריפואנה, שנוסדו על ידי חולים ולמען חולים. "היועצת המשפטית של משרד הבריאות מנסה למצוא פתרון לבעיית האספקה וכרגע נשקלות אפשרויות שונות. אנחנו מטפלים בחמישה חולים שנמצאים בהליכים לקבלת הרשיון, אבל אני יודע שחולים רבים לא מנסים אפילו, בגלל הפחד מהבירוקר 96;יה. הם מעדיפים לקנות את התרופה שלהם מדילרים", מסביר לוקסנבור 90;. "כרגע קל יותר להשיג אישור לחולים בסרטן, איידס וקרון - משום שכבר יש בארץ חולים במחלות אלו שמחזיקים באישור. יותר בירוקרטי 92; נדרשת מחולים בטרשת נפוצה, גלאוקומה, תסמונת טורט, פוליו ועוד מחלות שאיש בישראל עוד לא קיבל אישור לצרוך מריפואנה בגללן". למרות הקשיים, בעמותה מקווים לקבל יותר פניות מחולים במחלות אלו, כדי להרחיב את מגוון התקדימים ואת הידע של משרד הבריאות בנושא. רוב החולים מתבקשים לנסות קודם תרופות כמו מרינול, המכילות גרסה סינתטית של כמה מהחומרים הפעילים במריחואנ 92;. אם לא חל שיפור במצבם הם יכולים לפנות בבקשה לרשיון. לוקסנבור 90;, שניסה את המרינול במשך תקופה מסוימת, מספר שבניגוד לאמונה הרווחת, התרופה ממסטלת לא פחות ממריחואנ 92;, וקשה יותר להגיע למינונים נכונים שלה. "כל כדור היה מפיל אותי לכמה שעות", הוא אומר. "הייתי ישן עד שהסוטול חולף, ואז מתעורר וצריך לקחת עוד כדור". גם המחיר הוא עניין משמעותי: השימוש במרינול עולה 1,200 שקל לשבוע. בכסף הזה אפשר לקנות מריחואנה שתספיק לפחות לחודש. הקמת העמותה זכתה לברכתם של רופאים כמו ד"ר איתי גור אריה, מנהל מרפאת הכאב בבי"ח שיבא, מומחים כמו פרופ' רפאל משולם, שעוסק בשנים האחרונות בפיתוח תרופות מקנביס, והח"כים רומן ברונפמן (הבחירה הדמוקרטי 14 וג'מאל זחאלכה (בל"ד . בשנה הקרובה תנסה קבוצה של 14 ח"כים להעביר הצעת חוק שתסדיר את אספקת המריפואנ 92; לחולים ותצמצם את ההליכים הבירוקרט 97;ם בדרך לרשיון. הצעה זו, אם תתקבל, תהפוך את מתן המריפואנ 92; לעניין שבין החולה לרופאו, בלי צורך בהתערבות ועדות רפואיות. אתם מוזמנים בחום לחתום על העצומה להסדרת הטיפול ואספקת המריפואנ 92; לחולים. תאמינו לי, אחר כך תרגישו יותר טוב!

Gość a lingwisci
cie nie interesuja?

Gość hahahahah
jebaccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Gość W potrzebie
Niemożliwe że żadna nie wie. A mówią, że tyle w Polsce Żydów!