Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia15

zanik miesiączki... Pomocy!

Polecane posty

Gość Sylwia15

Od ok. 9 miesiący nie mam miesiączki.. przez to że przestałam jeść słodycze! Mam niecałe 15 lat i ok. 9 miesięcy temu schudłam z 5 kilo, straciłam miesiączke.. Czy powinnam się bardzo martwić? Moja mama mówi że powinnam czekać do 16 roku życia a jak dotąd nie będe miała to do lekarza. Naprawde nie ma się czym martwić???? Proszę o odpowiedź!!

Gość ....finka
Podaj gg ...doradze..............

Gość bruneteczka17
a jak ile lat mialas dostalas miesiaczke????i ile ja mialas czasu...az zanikla?????ale wydaje mi sie ze mimo wwsyztsko juz dawno powinnas isc do lekarza....ja najdluzej miesiaczki niemialam 2 miechy...i juz mialam isc do lekarza

Gość echu echu
ile wazysz?

mialam ten problem przez odchudzanie...idz do lekarza dostaniesz tabletki na wywylanie..powodzenia,,,i bron boze sie nie odchudzaj..ja dotad przez to cierpie..trzymaj sie

Gość to nienormalne
albo zastrzyki - to wina hormonów!

Gość Sylwia15
pierwsza miesiaczke dostałam w marcu 2005 roku czyli gdy mialam 12 lat, czyli mialam ja przez ok. 2 lata, waze ok. 43 kilo Ale do lekarza? Moja mama mowi ze to normalne, ze gdy zmienilam zywienie zmiania mi sie cos w srodku i miesiaczka zanika ale wroci no nie wiem... moje gadu: 10707954

Gość dlldlldldlld
Nie to nie jest normalne, a twoja matka jest raczej ciemną kobitą, skoro takie brednie rozpowszechnia. Powinnaś już dawno temu iśc do lekarza.