Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataira

problem z nowym chłopakiem - niedopasowanie?

Polecane posty

Gość ataira

Ma mało w spodniach. Zaryzykować i zostać z nim, czy go zostawić. Dla mnie seks to podstawa związku!!!!!!

Gość leilaveila
z mikrusa niewiele dostaniesz....

Gość ataira
piszę tu bo na erotycznym nie ma nikogo poważnego :/

Gość ataira
ale nie ma szans na orgazm pochwowy jesli on ma takiego no nie wiem 12/13 cm?

nastepnym razem jak sie z kims zwiazesz zapytaj ile ma w gaciach🖐️ a tak z drugiej strony chcialabys zeby facet z toba zerwal bo masz maly biust?

Gość lejdissss
hmm jakbyś go kochała to byś zaakceptowała go takiego jakim jest, nie liczy się wielkość tylko technika i może ją ciągle doskonalić...

Gość Denn
Już sprawdziłaś?

to nie on ma za mało w gaciach tylko ty za mało w głowie :o

Gość ataira
nie ma porównania, między małym biustem a małym penisem! Mój mały biust nie odebrałby mu szansy na orgazm!

Gość lejdissss
zgadzam się z "pain au chocolat" A jeśli zależy Ci tylko na seksie do idź do burdelu a nie... Seks nie jest najważniejszy w związku...

Gość ataira
Dobry seks to podstawa związku. Skoro w łóżku nam nie będzie dobrze to itak chyba się rozleci :o

Gość leilaveila
miałam takiego z małym fiutkiem, jakies 12 cm. Tyle ze mi sie wydawało ze go kocham, to i ta przyjemnosc była jakby, jak przestało mi sie wydawac to juz nie było za fajnie...

no tak ale jego moze nie podniecac maly biust i co wtedy:o? no odpowiedz mi na pytanie jakbys sie wtedy czula? a jak nazwalabys tego goscia? kretynem? skurwielem? dziwkarzem?

Gość ataira
leilaveila, a miałaś orgazm z nim?

Gość ok a ja mialam....
...kiedys takiego z 10 cm i z nim wlasnie mialam MEGA ograzmy. pamietaj" nie dlugosc przyrodzenia z technika dupcenia!"

Gość khhrdf
Hehe no nie powiem dobra agentka z Ciebie :D wiesz mialam chłopaka o 4 lata starszego ode mnie i gdy go zostawiałam zastanawiałam sie czy z innym bedzie mi tak dobrze...co sie okazało? Teraz jestem z chłopakiem w moim wieku i jest stokroc lepiej w łozku, od tamtego nie 'otrzymałam' nawet raz orgazmu nawet sie nie starał bym go miała, a tym w moim wieku orgazm u mnie i u niego to standart :) wiec moze zaryzykuj... choc nie wiem jak to jest z wielkoscia panisa, bo w moim przypadku obydwaj mieli bez zastrzezen

Gość ataira
Przecież już powiedziałam, że to mi odbiera szansę na orgazm!! Jak by mu się moje piersi nie podobały, to mógłby mnie nawet nie podrywać, przecię mniej więcej widać kto ma duże, kto małe.

Gość jak planujecie przyszlosc to
nie długośc a objętosc

Gość leilaveila
miewałam, dopiero później jakoś nie wychodziło. to chyba kwestia psychiki, a nie centymerów, jak Ci pasuje gościu, to spróbuj.

Gość Denn
Równie dobrze on mógłby wystrzelić,że nie chce z Tobą być bo masz,np.170cm wzrostu,a on lubi takie od 172cm Straszny masz problem.Biegaj z linijką i szukaj,albo daj ogłoszenie:)

Gość ataira
2 cm wzrostu a 2 cm penisa, to jest wielka różnica

Gość oj pusta dziewucho
tylko, że to pierwsze 4 cm pochwy są wrażliwe na bodźce i nie długość się liczy a grubość

orgazmu miec nie bedziesz bo masz za szeroka dziure:classic_cool: moze to afryki wyjedz tam moze znajdziesz odpowiedniego kochanka z odpowiednimi proporacjamia tego zostaw nie marnuj mu zycia zreszta jak mozna nie wiedziec czy chce sie s kims byc czy nie i pytac o to obcych ludzi na forum internetowym mozna jeszcze tak nisko upsac? skoro twierdzisz ze ci nie bedzie to przyjemnosci sprawialo TO ODEJDZ koniec kropka takie to trudne?

Gość Denn
Zawsze jeden temat jednak pozostanie.Chłopak zawsze musi się zmieniać,nie pasuje,a kobieta jest i będzie idealna.Z Bogiem...

Gość ataira
Nie jestem idealna, i jedyne czego chcę to orgazm podczas seksu. Ciekawe ile Ty mądralo jeden z drugim bylibyście z dziewczyną, która by Was nakręcała i potem nic, zero orgazmu. Bio ja właśnie tak się czuję!

Gość Denn
18lat- z przodu deska z tyłu deska, nawet tabletki anty nie pomagają... tu pewna dziewczyna ma problem,sądząc po rozumowaniu niektórych,choć zawsze się mówi,że ideałów nie ma, to chyba,choć to bardzo głupie i niesmaczne trzeba jej napisać:0 szans na związek.