Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

senorita

Szukam przyjaźni i ciepła..

Polecane posty

Polecam skoki, najgorzej pierwszy raz. Później tez olbrzymie emocje za każdym razem, ale jakie to wciagające! Masakra:). Mogę to robic cały czas, ciekawe czy nadejdzie taki moment gdy przestanie to robic az takie wrazenie, ponoć do wszytkiego można przywyknąc;)

wydaje mi sie że jeśli coś jest pasją człowieka to nigdy sie nie znudzi.. ja jeżdżę 10 lat i za każdym razem jak wsiadam na quada to gęba mi się cieszy i adrenalina uderza do głowy........

Pewnie masz rację:)Chociaz raczej nie wyobrażam sobie siebie za naście lat nadal skaczącej,trzeba będzie poszukac mniej ryzykownej pasji, bo przeciez niedługo wkrocze w wiek zawałowy;). Trzeba robic to,co sprawia przyjemność! Ale ważne też jest żeby mieć z kim tą pasję dzielic:(

no tak to prawda.... to już prawie ideał jak znajdziesz drugiego człowieka na dalsze życie i możesz z nim dzielić swoje pasje... a w każdym sporcie ekstremalnym jest ryzyko, najgorsza jest jednak rutyna i poczucie że jest sie już naprawdę świetnym tu dobrym sprzymierzeńcem jest jednak strach który walczy z rutyną.....

Rutyna jest straszna i walczyć z nią należy wszelkimi możliwymi sposobami. Najlepiej we dwoje:). To nie jest jednak proste:/. Ale ufam ,ze wykonalne.

Mozna. Niesamowite uczucie. Cięzko je porównać z czymkolwiek innym. Skoczysz zemną? ;)

zawsze chciałem spróbować i tak myślałem ze we dwójkę raźniej, nawet jakby coś sie stało to nie jest się samemu i do tego z kobietą....... skoczę!

Więc skaczemy!:). Jeśli zginę to z facetem u boku, nastrajajaca optymistycznie myśl. I kusząca..

No i tu zaczynają się schody:). Kiedy i gdzie? Nie mam pomysłu...jeszcze nie mam:)

ostateczna to będzie jak będziecie stali przy otwartych drzwiach iles tam tyś metrów nad ziemią. więc ja mówię nie skaczcie..

jak już będę na górze i przyczepiony do senority to nie będzie wyjścia, a ona odważna kobieta jest więc skoczymy!

Zawsze jestem gotowa do skoku:). Nie trzeba dwa razy powtarzac. A juz z Tobą \"przyczepionym\" do mnie..