Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eads

dlaczego tesciowe nas nie lubia?

Polecane posty

Gość eads

zadaje pytanie do wszystkich dziewczyn ktøre to dotyczy.dlaczego one nas nie lubia? i jak na przyklad maja cørke, to pomagaja jej we wszystkim a nam w niczym? i faworyzuja cørke a od syna oczekuja tylko pomocy i wsparcia, a same nic z siebie nie daja. no wlasnie, jakie sa wasze obserwacje?

Gość eads
i jak z takimi tesciowymi postepowac?

Gość eads
nikt nie ma tego problemu? nie wierze:-)

Gość mnie tesciowa lubi
moje rady: traktowac ja zyczliwie, jak bdb znajoma, ale z szacunkiem, bo jednak starsza nigdy nie mowic przy niej zle o jej synu z kolei przy synu nic nie mowic zle o jego matce pozwalac mu do niej dzwonic i odwiedzac ja, ile tylko chce samej tez dzwonic, pytac o zdrowie i deklarowac pomoc chwalic ją W wypadku roznego zdania unikac zadraznien i nie ciagnac tematu zorientowac sie, jakie ma zainteresowania i pozwoilic jej sie wygadac Czyli w sumie postepowac tak, jak z innymi ludzmi, na ktorych sympatii nam zalezy

Gość eads
probowalam tak jak ty postepowac, ale skutek marny. po tym jak zlamalam noge i bylam 2 mce w gipsie, duzo sama (maz pracuje z dala od domu) a pozniej 7 misiecy o kølach i naprawde potrzebowalam odrobiny pomocy i zyczliwosci, a ona olala mnie totalnie. wtedy cos we mnie peklo. teraz nie staram sie i mam ja w nosie. przykre to jest i to nawet bardzo. na szczescie møj maz "trzyma" ze mna.

Gość ryba871019
Ogólnie to moja poprzedniczka chciała Ci grzecznie powiedziec że masz jej wchodzic w tyłek a wszystko bedzie ok. Ja ze swoją jakoś sie dogadałyśmy bez takiego wchozenia w tyłek na początku było trudno ale troche szczeze pogadałyśmy pożaliłyśmy się na jej synka i teraz jest ok

Gość eads
oi, a ja jakos tak nie umiem i nie chce sie podlizywac, takie to "przeciwko mnie". no i jeszcze to "wyrøznianie" cørki i jej dzieci, okropne. tak, jestem zazdrosna pewnie. ale tak barzo chcialabym po prostu troszke serca i zyczliwosci, a tu lød.