Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawka.zzz

Walnelam go po gebie!

Polecane posty

Gość zabawka.zzz
wszytsko sie zgadza poza rokiem, czy coś się mogło stać na kafe, ze jest pomyłka w roku?

Gość zabawka.zzz
u mnie raczje ok. oczywiście nie dałam się przeprosić i związek padł, bo w sumie tak musiało byc i juz.On był po rpiostu szalenie niedkjrzały,a ja nei mam cierpliwości na babranie sie w jakies gierki i uczenie dorosłego faceta podstawowych zachowań w związku. Po jakichś 2 tyodniach spotkaliśmy się, przeprosiłam go za policzek i spokojnie porozmawialismy, życzyłam mu wszytskiego dobrego i na pożegnanie namietnie się pocałowaliśmy :-D Po paru dniach chyba doszło do niego że to nie na żarty rozstanie i zaczał nalegać na spotkania, wydzwaniać, przychodził do domu, ale ja jestem uparta jak osioł i konsekwentna do bólu, jak koniec to koniec, zero kontaktu. To działo się od połowy lipca do marca gdzieś, potem lekko przycichło. Ale od tamtego czasu zawsze wysyła mi życzenia na święta :-)

Gość zabawka.zzz
chyab rzeczywiście mnie popamiętał :-D

Gość zabawka.zzz
A i zapomniałam wam napisać że od tej pory każdgo mojego faceta walę w gębę z byle powodu a oni się z tego śmieją i cieszą jak dzieci :-) Bo mówią że to jest urocze :-)

Gość zabawka.zzz
ale głupi podszyw :-O

Gość zabawka.zzz
Nie podszywaj się więcej pode mnie szmato! Może i walę ich w gębę ale wcale nie bez powodu bo jak facet się umawia i spóźnia to mu się nalezy chyba nie?

Gość zczczcz
kobieta, która bije faceta po twarzy jest przegrana. dziewczyno co Ty odpierdalalas i jeszcze widac nie zmadrzałas ani za grosz. jeszcze jakby cie zdradził czy cos, ale w takiej sytuacji. naprawde ejstes nierzrownazona i to sie bedzie powtarzac. jak nie umiejsz zaponowac nad soba to nie pchaj sie w zwiazki

Gość zabawka.zzz
skoro juz się podszywasz to przynajmniej przeczytaj uwaznie temat , bo Twoja wypowiedxs ię delikatnie mówiąc nie klei :-D musisz jeszcze to dopracować :-D

Gość zabawka.zzz
Co ty wiesz gnoju, im się należy, prawdziwy facet jak dostaje w gębę to się śmieje i jest twardy bo to mu daje do myślenia! Nie można być wymoczkiem całe życie. Ogarnij się!