Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amtor mężatek

Dziewczyny!Mam ogromną słabość do mężatek

Polecane posty

Gość amtor mężatek

Naprawdę!Nie kręcą mnie panny tylko mężatki. Uwielbiam je adorować a najbardziej mnie kręci jak uda mi się je poderwać, uwieść:) Bywało róznie, ale statystycznie wychodze na swoje. Kocham mężatki:) niestetyyy........................

Gość amtor mężatek
i nie potrafię sie od tego odzwyczajić:(

Gość amtor mężatek
mam powodzenie u kobiet, a ja nie interesuje się pannami tylko mężatkami:( także z mężatkami na miłośc nie mogę liczyć, tylko na...

Gość amtor mężatek
poooomooocyyyyyyyyy

Ja myślę, że to nie chodzi konkrenie o fakt, że są mężatkami, tylko o to zdobywanie czegoś co jest czyjąś własnością. Satysfakcja, że kobieta woli ciebie od męża, to jest to co Cię kręci, czyż nie...

a poza tym nie ryzykujesz, że będziesz musiał w tym związku zostać - choć na pierwszy rzut oka może nawet ubolewasz, ze wszystkie kobiety, na których Ci zależy, są zajęte miałam takiego kumpla, ciągle był nieszczęsliwie zakochany w cudzych pannach, choć on (chyba) nie konsumował akurat, ale gdyby go pytać o życie miłosne, to było bujne - tylko bez ryzyka zobowiązań

Gość myśle o tovbie
ciekawy wątek

Gość misiaewelka
Może chodzi o to właśnie, że z mężatkami na miłość liczyć nie możesz, tylko na sex. Może miłość Ci nie potrzebna.