Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina98760

Wyslal do niej smsa ktory mnie sparalizowal!

Polecane posty

Gość karolina98760

napisal dzis smsa do swojej eks: czesc. co tam? jak zdrowie? pamietaj o mnie...ja nie zapomnialem. pa co ja mam robic? :( jestem z nim od roku i nie tylko ja widze to, ze jest we mnie szalenczo zakochany.. a tu nagle taki sms. ejego eks nie daje mu zyc i moze chcial zalagodzic jakos jej charakter? nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec..

coz, ja gdybym dostala takiego esemesa to stwierdzilabym ze mu ni eprzeszlo

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a skąd Ty wiesz co on do niej pisze...czytasz jego sms-y??????Nieładnie, nieładnie...:O

Gość surykotka
faceci umieja dobrze klamac... nie chce Cie martwic, ani ferowac wyrokami, ale cos tu jest nie tak skoro po pierwsze- sprawdzasz jego komorke, po drugie- napisal takiego sms-a... czeka Was chyba powazna rozmowa... pozdrawiam i zycze szczescia

Gość karolina98760
nie sprawdzalam jego komorki...zobaczylam tego smsa przez przypadek jak poprosil zebym sprawdzila jego skrzynke nadawcza i przeczytala zabawnego smsa do jego kumpla..zauwazylam tez smsa do jego eks...

Gość marcepan nocny
Wiele osób działa na dwa fronty i niestety świetnie udaje :o

Gość Monia90
Czasami cos, co na pierwszy rzut oka wydaje sie oczywiste, wcale takie nie musi być. To, ze do niej napisał nie musi od razu oznaczac, ze nie kocha Ciebie. Wiadomo, ze z tamta kobieta również łacz go jakieś wspomnienia, na pewno nie są to tylko złe wspomnienia, ale również miłe wspólnie spedzone chwile. uważam, ze nie powinnas sie martwić

Gość Monia90
aczkolwiek, bo zapomniałam dodać, mężczyźni są nieźli w działaniu na dwa fronty;/ niestety. Nie to co my, kobiety ;)

Gość Ujadający Piesek Leszek
Jak ci sam kazal przegladnac skrzynke to raczej nic "niebiezpiecznego" w niej wg niego nie bylo - a wiec ten sms pewnie byl mniej grozny niz na to wyglada. Ale ja na twoim miejscu: 1. sprawdzilbym cala jego korespondencje (sms, maile, gg) - w koncu po tym sms- masz juz prawo czuc sie podejrzliwa - to nie jest sprawdzanie bez powodu. 2. jesli korespondecja jest bez zarzutu - jak pewnikiem bedzie - po prostu go zapytac o tego sms-a i obserwowac jego reakcje. ale najprawdopodobniej dostaniesz wiarygodne wyjasnienie ktore zamknei caly temat. :)

Gość byczydzien
żałosna jesteś

Gość niedzielnaaaa
Pogadaj z nim o tym, może akurat będzie szczery i powie Ci, po co jej to napisał. Ja też niedawno zobaczyłam smsa mojego chłopaka do byłej (a jesteśmy razem już 4 lata), oni rozstali się w niezbyt przyjaznych okolicznościach. Czasami się widują (mieszka niedaleko jego rodzinnego domu) i głupio odwracają od siebie głowę. Mówiłam mu kilka razy, że to bez sensu, więc po kolejnym takim 'spotkaniu' napisał do niej. Od tej pory przynajmniej mówią sobie cześć :). Ale nie wiedziałabym po co napisał, gdybym nie zapytała. A jeśli zacznie coś kręcić to trzeba wzmóc czujność... Zależy czego nie zapomniał, tego, że byli razem i nie wyszło, czy tego, że było im super :).

Gość QWERTYUIOPASE
UP