Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Właścicielka Cocker Spanielka

Na kafffffeeee zawiewa nudąąąąąąą!!!!!

Polecane posty

przeciez sa tu piękne dziewczyny.to jak można się w Ich towarzystwie nudzić?

Gość ja tu czuję lekka nutkę
kału wśród tej nudy :classic_cool:

Właścicielko Cocker Spanielka :) ja żeby mieć tę córeczkę to muszę się jeszcze trochę natrudzić :P ale cocker spanielka miałam :D 17 lat dziadek przeżył

meaaa Ciąża jak dla mnie byla sama przyjemnoscia potem sie dopiero schody zaczynaja ale tez nie takie do pokonania jak dasz na imie masz juz jakies imie na oku?? No to niezly weteran z tego twojego spaniela ŁŁŁŁooooo 17 lat to strasznie dlugo jak na ta rase:)

u mnie będzie Nadia :) a spanielek był Rolf, pod koniec życia strasznie leniwy i upierdliwy, do tego ślepy i głuchy, ale i tak go kochałam :D

super imię Oliwka, bardzo popularne teraz :) a psiurek ile ma?

no 7 lat temu Oliwek nie było to fakt :) mój piesio też był ułożony i też nie tresowany. ludzie nas straszyli, że te psy są wredne, że wariują po 7 roku życia i rzucają się na właścicieli.... a to była taka ciapa kochana, że przeczyła wszystkim stereotypom. fakt, miał swoje humorki i jak czegoś nie miał ochoty zrobić to wypinał się tyłkiem, ale weterynarze mówili, że trafił nam się \"dobry egzemplarz\" :)

Bejbe Lilly :Ppowiedz cos o sobie:) meaaa nam tez mowia ze trafil mam sie fart z psem ... Ja tez mam tylko Oliwie i chyba wiecej dzieci nie bedze miala nie jestem zwolenniczka rodzin wielodzietnych w swoim przypadku:) A masz juz podstawowe akcesoria czy czekacie do urodzin dziecka??

jeszcze nic nie mam :( mąż na razie nie pozwolił mi nic kupić (przesądny jakiś czy co :P ) to dopiero 5 miesiąc. myślę, że z początkiem września zacznę kompletować wyprawkę. ja bym chciała napewno dwójkę, może kiedyś tam trzecie :D a bejbe niech za dużo o sobie nie mówi :P

A no to jest szansa ze na jednym nie skonczysz:D Ja poprostu bylam za mloda i dlatego teraz ciesze sie wolnoscia:) Moja mama miala 26 lat jak mnie urodzila a siorke jak miala 36 lat:P Nieźle co?? Teraz ma 53 lata 17-letnia wredna corcie i 7-letnia wnuczke dzieki ktorej jakos chce jej sie nadal zyc:) 36 lat to juz stanowczo za wiele by miec dziecko wiem z autopsji zeza duza przestrzen czasowa i tacy ludzie rzedko kiedy znajduja wspólny jezyk:(:)

no a ja właśnie myślę nad czymś takim.... teraz pierwsze, za 3-4 lata drugie a za 10 lat trzecie :) żeby nas odmłodziło i dało chęć do życia

no tera jak juz sie Niewiasty pokazali po porannych ablucjach i \"oporzadzeniach\" to chyba musi przestalo byc nudno?