Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snelly

jak udzielać korepetycji z ang?

Polecane posty

Gość Iza29
proszę o adres tej stronki mam nadzieję że kalwasa jeszcze zagląda na tę stronę bardzo proszę imichalow@wp.pl

Gość GreatTeacher
i wlasnie dlatego ja nie ucze dzieci tylko doroslych ktorzy chca sie nauczyc do pracy/wyjazd za kraj. Jesli chodzi o takich to naprawde nie trzeba sie przygotowac. chyba ze trafi sie jakis ktory chce konwersacji a nie umie wogole rozmawiac.

Gość rreed
jesli bierzesz za lekcje 20 zł to profesjonalizm nie jest potrzebny , ale jesli bierzesz 50 zł to musisz być znakkomicie przygotowana .

Gość sabineczka_1981
hej czy istnieje szansa na otrzymanie adresu do tej stronki? z góry dziekuję mój adres to Sabi_L@wp.pl

Gość Stasia 1987
Czy ja też mogłabym prosić o adres tej stronki? Mój adres: sta180@wp.pl

Gość Stasia 1987
Sorry, mój adres to sta180@wp.pl

Gość Stasia 1987
sta180@wp.pl. Sorry, problemy ze wzrokiem.

Gość misia1330
Hej, wiem, że piszę z "lekkim" opóźnieniem ale przymierzam się do udzielania korepetycji, to moje pierwsze kroki w tym temacie, by6łabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś podrzucił mi również materiały o których mowa :jazzwoman1@gmail.com

Gość gość
Też bardzo proszę o przesłanie linku do tej stronki: lucy1991k@wp.pl

Gość gość
Najlepiej z fiutem w ustach . Bedxiesz miec odpowiedni akcent:-)

Gość preply
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy preply! Najlepsze oferty pracy, praca dla korepetytora angielskiego Pracowałem z nimi przez ponad rok i zdobyłem cenne doświadczenie! Polecam. http://preply.com/pl/praca praca dla korepetytora angielskiego

Gość alusna
hej ja uczę dzieci ze szkoły podstawowej jeśli można to proszę o adres stronki na alac1@wp.pl ja często korzystam z en.islcollective.com

Gość gość
Jak stać się profesjonalnym korepetytorem? Polecam przeczytanie poradnika: www.ekademia.pl/ebook/PoradnikKorepetytora#t42882

Gość Renata444
A co myślicie o korepetycjach z angielskiego http://edun.pl ? Moja córka przygotowuje się w tym roku do matury i zależałoby mi na tym, żeby pieniądze wydane na korepetycje nie poszły w błoto. Czytałam różne opinie do kogo najlepiej się zgłosić - wiele osób ich poleca. A intensywne przygotowania już czas zacząć!

Gość gość
Mój brat potrzebował korepetycji z angielskiego przed maturą. Szukając w internecie korepetycje angielski trafiłam na stronę Preply https://preply.com/pl/skype/korepetycje-z-angielskiego Tutaj znalazłam profesjonalnego nauczyciela, a co najważniejsze przez Skype, bez wychodzenia z domu! Polecam!

Gość gość
No ten angielskiprywanie mega spoko. Ja się niedawno zarejestrowałam i już mam 3 uczniów :)

Gość gość
A jak tam proces rejestracji przebiega? Trzeba jekieś kwity mieć na umiejętności? Bo też bym chciała uczyć, a się boję trochę...

Gość tomala
Dnia 24.11.2018 o 15:02, Gość gość napisał:

A jak tam proces rejestracji przebiega? Trzeba jekieś kwity mieć na umiejętności? Bo też bym chciała uczyć, a się boję trochę...

Nie ma się czego bać:) Wejdź sobie na ich stronę i tam wszystko przeczytasz dokładnie