Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnita

Chłopak, chłopak chłopak, eh

Polecane posty

Gość Annnnita

Jestesmy ze soba ponad dwa lata (mamy po 23), on mowi ze bardzo mnie kocha, ja jego tez. Zastanawiam sie jednak czemu tak jest ze na poczatku spotykania to jak sie umawialismy to jakos tak na 16.oo dalo rade sie spotkac w weekedny np , bo tam wtygodniu to rozumiem ze pozniej, a teraz to tak tlko wieczorem kolo 18.oo, niby tylko 2 godziny roznicy, czasami czuje sie jak jakis dodatek, on zaim do mnie przyjdzie to najpierw tam swoje rzeczy pozalatwia co rozumiem, ale jak juz ma wolny czas to musi sobie na kompie pograc, pospac, muzyki posluchac a dopiero wieczorem do mnie, nie wiem czy ktos zrozuie o co mi dokladnie chodzi, ale jak bym tak czasem chcialazebysmy sie wczesniej duzo spotkali chocby w te weekendy i cos razem fajnego porobili, kiedys mial dla mnie wiecej czasu, wtedy nie bylismy taka para zaawasowana to wynajdowal kazda minutke dla mnie, a teraz ja dopiero po tym jak wszystko u siebie pozalatwia. Takie to troche przygnebiajace. Choc tak ogolnie to miedzy nami oki.

Gość podśmiewcaaa
facet ma ważniejsze czasem sprawy w danym momencie

Gość alez inteligencję wykazałeś
w takim razie jesli u Ciebie tak jest tzn ze Cie dziewczyna Cie nie kocha ,skoro sa wazniejsze sprawy od Ciebie podśmiewco

Gość podśmiewcaaa
napisałem "w danym momencie" i nie pisz dyrdymałów , bo to z miłością nie ma nic wspólnego

Uwierz, że to nic złego...Powinnaś się cieszyć, że chłopak ma jakieś swoje zainteresowania które lubi robić- chociażby głupie gry komputerowe. Ty też postaraj coś dla siebie znaleźć odpowiedniego. Związek jest ważny ale nie dajmy się zwariować.

Gość Annnnita
tylko widzisz, co innnego jakby od poczatku taki byl,a co innego ze po dlugim czasie, przyzywczailam sie wtedy ze tak ze soba uzo czasu spedzamy, a teraz jak sie kochamy wiecej, bo to prawda, to tym bardziej mi brakuje czegos, wyglada to jakby on mnie zdobyl i juz jestem jego i juz moze mnie olewac, no moze za monco napisane ale cos w tym jest

Gość podśmiewcaaa
jak zwykle kobieta "szuka dziury w całym" :)

Gość Denn
Każdy potrzebuje czasu dla siebie.

No niestety tak jest że po jakimś czasie kończy się ta sielanka i te wszystkie zaloty... :p Może nie we wszystkich przypadkach ale we większości :) Dlatego warto znaleźć sobie jakieś zainteresowanie i nie szukać dziury w całym :) Jest wam dobrze, kochacie się i to się liczy... Jeśli brakuje Ci mile spędzonych dni oderwijcie się od szarej rzeczywistości i wyjedźcie gdzieś na weekend tylko we dwoje.

Gość Annnnita
no po prostu mi smutno ze nie mozna sie wczesniej spotkac razem, ale tez nie bede za nim biegac i nic mu mardzic za to, bo wiem ze to tylko moje odczucia a on nic zlego takiego nie robi, czasem sie zastanawiam czy by czegos nie wymyslec by stal sie zazdrosny :]

Gość podśmiewcaaa
anita chcesz mieć "inividię"? :) heh

Gość Annnnita
chce żeby chłopak to miał :) , wiem ze to moze samolubne, ale nawet nie wiesz jakie to wspaniale uczucie jak czujesz ze chlopak jest o Ciebie zazdrosny

Gość podśmiewcaaa
ale to przecież paranoja a nie normalne uczucie :) więc jak możesz chcieć tego od faceta heh

Gość Annnnita
a to tylko taka medyczna nazwa, ludzie wszystko nazywaja i konkretyzuja zeby im latwiej bylo, a w rzeczywistosic to powinno byc tak ,ze jest za mna tak w w idoczny sposob jak na samych poczatkach plus to jak bardzo teraz mnie kocha plus jest zazdrosny bardzo o innych, EKSTRA by tak było 8D

Gość podśmiewcaaa
bardziej Ci chodzi o "pokazową grę" niż o związek z tego co widzę

Gość Annnnita
na związek składa sie glownie to ze komus na kims zalezy, a wczesniejsze formy wlasnie to pokazuja

Gość podśmiewcaaa
to ze komuś "na kimś zależy" nie oznacza że będzie to uzewnętrzniał zawsze i wszędzie , bo jeśli to zacznie robić przestanie zachowywać swoją prawdziwą twarz (i zacznie grać) , która nie jest stworzona do uzewnętrzniania tego wszystkiego w sposób w jaki Ty chcesz...

Niestety ale popieram "podśmiewcaaa" Miłość to nic na pokaz. Ogólnie to mam gdzieś to co myślą o moim związku inni. Wiem co czuję i nie muszę tego udowadniać. A co do zazdrości- nie zawsze to się kończy tak jakbyśmy tego chcieli.